Uintivalmennusta verkossa oman aikataulun mukaan mistä päin maailmaa tahansa

Opettele oikea uintitekniikka aika- ja paikkariippumattomasti selkeiden opetus- ja uintitekniikkavideoiden avulla itsenäisesti tai uintivalmentajasi etätuella verkossa.

Voiko uintia oppia etänä?


Kyllä voi. Miten ja mitä se vaatii? Anna kun kerron. Verkon kautta uinnin oppiminen tapahtuu selkeiden ja toimiviksi todettujen uintitekniikkaharjoitteiden sekä uintiohjelmien avulla. Ja tärkeimpänä on käytännön harjoittelu altaassa sekä mahdollisuus kysyä uintivalmentajalta tarvittaessa apua. Verkkokurssien kautta saat myös laajan tiedon oleellisimmista asiosta, joita sinun tarvitsee tietää uintitekniikasta ja -harjoittelusta, jotta sinun ei enää tarvitse miettiä MIKSI jotain asiaa harjoitellaan.

 

Harjoittele uintia oman aikataulusi mukaan missä päin maailmaa tahansa etänä verkon kautta

uinnin ABC uinnin aloittelijoiden verkkokurssin kansi

Uinnin ABC

Verkkokurssi aloittelijalle

Tällä 30 päivän uintikurssilla opit uimaan ne kuuluisat ensimmäiset metrit vapaauintia oikealla tekniikalla. Kurssin selkeiden tekniikkaharjoitteiden avulla opit vapaa- ja rintauinnin alkeet ilman että sinun tarvitsee enää miettiä mitä, miksi ja miten sinun tulisi edetä. Kurssin jälkeen uskallat vihdoinkin sanoa ääneen ne salaisimmatkin uintiunelmasi!

Tutustu kurssiin

Uinti Elämäntavaksi

Verkkovalmennus kuntouimareille

Ei enää tylsää ja yksitoikkoista uimista altaan päästä päähän! Tämän 10 viikon verkkovalmennusohjelman avulla nostat uintikuntosi ja -vauhtisi seuraavalle tasolle säännöllisen ja monipuolisen uinti- ja kuivaharjoittelun avulla.

Tutustu ohjelmaan
Uinti Elämäntavaksi kuntouimarien verkkovalmennuksen kansi
Positiivinen Pulahdus Akatemia uinnin etävalmennuksen kansi

Positiivinen Pulahdus Akatemia

Etävalmennusta aktiiviharrastajalle

Enää sinun ei tarvitse miettiä yksin miksi uintisi ei kehity. Tämän henkilökohtaisen uintivalmennuksen avulla saat harjoitteluusi selkeän suunnan, uutta innostusta ja motivaatiota sekä vaihtelevampia harjoituksia monipuolisten tekniikkaharjoitteiden ja uintiohjelmien avulla, jotta voit nostaa uintisi seuraavalle tasolle!

Tutustu etävalmennukseen

Vapauta sisäinen vesipetosi seuraavien maksuttomien uintivinkkien avulla

kuntouimarin aloitusoppaan kansi
Harrastatko uintia kuntoilumielessä tai haluaisitko aloittaa?

Opi miten pääset alkuun uintiharrastuksessasi tämän Kuntouimarin Aloitusoppaan avulla


Oppaan 5 yksinkertaisen askeleen avulla opit mistä lähteä liikkeelle ja mihin asioihin panostaa heti uintiharrastuksesi alkumetreillä. Lupaan, että seuraamalla näitä askeleita uinnistasi tulee helpompaa ja sulavampaa yksi askel kerrallaan.

Haluan oppaan!
Haluaisitko saada uintiisi lisää vauhtia ja kestävyyttä?

Opi miten asetat itsellesi uintitavoitteen tämän Kuntouimarin Työkirjan avulla


Työkirjan 5 askeleen avulla opit miten onnistut asettamaan itsellesi motivoivan uintitavoitteen ja myös saavuttamaan sen. Lupaan, että seuraamalla näitä askeleita löydät uintiharrastuksellesi sen puuttuvan punaisen langan jota seurata kohti uintitavoitettasi - ihan vain omaksi iloksesi!

Haluan työkirjan!
kuntouimarin aloitusoppaan kansi

Oletko jo viikoittaisen uintipostini tilaaja?

Tilaajana saat käytännönläheisiä uintivinkkejä ja -inspiraatiota sekä tiedon uusimmasta Uinnin ABC-podcast jaksosta viikoittain. Lisäksi saat tietoa maksullisista palveluistani ajankohtaisesti.

Tietosi ovat turvassa. Voit poistua listalta koska tahansa.

hymyilevä vapaauintivalmentaja puhelin kädessä
Takaisin ylös