Henkilökohtaista uintivalmennusta livenä Vaasassa

Opettele oikea uintitekniikka monipuolisten uintitekniikkaharjoitteiden avulla tai tarkista uintitekniikkasi yhdessä uintivalmentajasi kanssa ja saa palaute uinnistasi reaaliajassa.

Miten LIVE-valmennus tapahtuu?

LIVE-valmennuksessa uintivalmentajasi eli minä olen kanssasi altaan reunalla tai altaassa, joten pääsemme heti asian ytimeen. Opetan sinulle henkilökohtaisesti sinun taso ja tarpeet huomioiden oikeaa uintitekniikkaa ja saat palautteen uinnistasi heti reealiajassa. LIVE-valmennukset toteutuu Vaasassa. Muut paikkakunnat sopimuksen mukaan.

 

Kehitä omaa uintitekniikkaasi uintivalmentajan valvovan silmän alla livenä Vaasassa

pulahduspaketit uintivalmennusten kansi

Pulahduspaketit

LIVE-uintivalmennusta aloittelijoille ja kuntouimareille

Opi oikea uintitekniikka monipuolisten uintitekniikkaharjoitteiden avulla yhdessä uintivalmentajasi kanssa Vaasassa ja saa palaute uinnistasi reaaliajassa. Muut paikkakunnat sopimuksen mukaan.

Tutustu paketteihin

Vapauta sisäinen vesipetosi seuraavien maksuttomien uintivinkkien avulla

kuntouimarin aloitusopas kansikuva
Harrastatko uintia kuntoilumielessä tai haluaisitko aloittaa?

Opi miten pääset alkuun uintiharrastuksessasi tämän Kuntouimarin Aloitusoppaan avulla


Oppaan 5 yksinkertaisen askeleen avulla opit mistä lähteä liikkeelle ja mihin asioihin panostaa heti uintiharrastuksesi alkumetreillä. Lupaan, että seuraamalla näitä askeleita uinnistasi tulee helpompaa ja sulavampaa yksi askel kerrallaan.

Haluan oppaan!
Haluaisitko saada uintiisi lisää vauhtia ja kestävyyttä?

Opi miten asetat itsellesi uintitavoitteen tämän Kuntouimarin Työkirjan avulla


Työkirjan 5 askeleen avulla opit miten onnistut asettamaan itsellesi motivoivan uintitavoitteen ja myös saavuttamaan sen. Lupaan, että seuraamalla näitä askeleita löydät uintiharrastuksellesi sen puuttuvan punaisen langan jota seurata kohti uintitavoitettasi - ihan vain omaksi iloksesi!

Haluan työkirjan!
kuntouimarin aloitusopas kansikuva

Oletko jo viikoittaisen uintipostini tilaaja?

Tilaajana saat käytännönläheisiä uintivinkkejä ja -inspiraatiota sekä tiedon uusimmasta Uinnin ABC-podcast jaksosta viikoittain. Lisäksi saat tietoa maksullisista palveluistani ajankohtaisesti.

Tietosi ovat turvassa. Voit poistua listalta koska tahansa.

vapaauintivalmentaja sohvalla hymyillen
Takaisin ylös