Sisältö
Kysymykset
Suositukset
Liity Odotuslistalle
Positiivinen pulahdus akatemia uintivalmennuksen sisältö tietokoneruuduilla

Positiivinen Pulahdus Akatemia

Lisää vauhtia ja kestävyyttä - Nosta uintisi seuraavalle tasolle!


Opi kehittävän uintiharjoittelun salaisuudet
ja saa vapaauintiisi lisää vauhtia ja kestävyyttä monipuolisten harjoitusohjelmien avulla. Nosta uintiharrastuksesi seuraavalle tasolle harjoittelemalla oman aikataulusi mukaan mistä päin maailmaa tahansa ammattitaitoisen uintivalmentajan tuella.

Seuraava valmennusjakso starttaa maanantaina 8.1.2024

Liity Odotuslistalle:

Liittymällä odotuslistalle saat viestejä vain Uinnin ABC kurssiin liittyen. Uintipostin tilaajana saat lisäksi käytännönläheisiä uintivinkkejä ja -inspiraatiota sekä tiedon uusimmasta Uinnin ABC-podcast jaksosta viikoittain. Lisäksi saat tietoa maksullisista palveluistani ajankohtaisesti. Voit poistua listalta milloin tahansa.

viisi tähteä vesikuplien sisällä
Innostuin heti Heidin mutkattomasta tyylistä innostaa uinnin pariin!


Heidin valmennustapa on kannustava, monipuolinen ja ammattimainen. Olen pitänyt siitä, että uinti palastellaan kurssilla osiin ja edetään askel askeleelta. Selkeä, helposti seurattava ohjelma ja tuki aina taustalla, jos tulee kysymyksiä ja ihmetyksen aiheita. Uinti todellakin on minulle tällä hetkellä osa elämäntapaa. Lämmin suositus Heidin valmennukselle!


Hanna Klinga

Positiivinen Pulahdus Akatemia on juuri kaltaisellesi kuntouimarille, jos:

Olet kyllästynyt yksitoikkoiseen altaan päästä päähän uintiin ja kaipaat harjoitteluusi selkeän punaisen langan, jotta harjoitteluusi tulisi jotain tolkkua.
Toivot että saisit uinnista itsellesi säännöllisen ja monipuolisen harrastuksen, jolla kohottaa kuntoa ja haastaa itseäsi - vaikka vain omaksi iloksesi!
Kaipaat selkeitä ohjeita siihen miten sinun tulisi harjoitella kehittääksesi vapaauinnin vauhtiasi, jotta et olisi enää se radan hitain uimari.
 
[Ja ennen kaikkea haluaisit tuntea, että uinti on innostavaa ja motivoivaa, josta saat elämääsi lisää iloa ja energiaa!]

Positiivinen Pulahdus Akatemia on valmennusohjelma, joka antaa sinulle:

Harjoitteluusi punaisen langan jota seurata...


...niin että onnistut nostamaan uintikuntoasi ja -vauhtisi seuraavalle tasolle ilman tylsää allasta päästä päähän uintia tai isoja tavoitteita.

Uutta innostusta ja motivaatiota...


...jotta voit saada uinnista itsellesi säännöllistä ja jopa elinikäisen harrastuksen, jolla pitää omasta hyvinvoinnistasi huolta ja haastaa itseäsi vaikka vain omaksi iloksesi.

Monipuoliset harjoitusohjelmat niin altaaseen kuin kuivalle maalle...


... jotta sinun ei enää tarvitse miettiä, miten harjoitella saadaksesi vapaauintiisi lisää vauhtia niin, että voit itsevarmasti uida myös nopeiden uimareiden radalla.

positiivinen pulahdus akatemia uintivalmennusohjelman kansi tietokoneruudulla
Voit valita itsellesi parhaiten sopivimman Aloituspaketin:

Perusjäsenen Aloituspaketti

[HUOM! Aloituspaketti sisältää 3 x 4 vko valmennusjaksoa.]

 

Yksi valmennusjakso (4 vko) sisältää:

  • 3 x  uintiohjelmaa (pääteemat: vapaauinnin tekniikka, kunnon kohotus, vauhdin lisäys)
  • 3 x 30-45 min ohjattua uintia tukevaa oheisharjoitusta verkossa (1 krt/vko + 1 taukoviikko)
  • Pääsyn laajaan tekniikkaharjoite-kirjastoon (sis. harjoitteita vapaa- ja rintauintiin)
  • Valmennuksen oma yhteisö Kajabi Communities- sovelluksessa (sis. oheisharjoitukset, ohjelmat, mahdollisuuden keskustella ja kysyä apua valmentajalta)

 

297 €

(sis. alv 24%)

 

Jäsenyys jatkuu halutessasi toistaiseksi voimassa olevana hintaan 67€/4vko

VIP-jäsenen Aloituspaketti

[HUOM! Aloituspaketti sisältää 3 x 4 vko valmennusjaksoa.]

 

Sisältää Perusjäsenen Aloituspaketin lisäksi:

  • 15 min alkukartoituspuhelun
  • 12 vko henkilökohtainen WhatsApp-tuki (sis. mahdollisuuden saada omasta uintitekniikasta palautetta videon välityksellä sekä apua uintiohjelmien muokkaukseen omaan tavoitteeseen sopivaksi) 
  • BONUS: Uinti Elämäntavaksi- 8 vko valmennusohjelma (ikuinen käyttöoikeus)

 

 

497 €

(sis. alv 24%)

 

Jäsenyys jatkuu halutessasi toistaiseksi voimassa olevana hintaan 67€/4vko

[Maksutapoina käyvät: kortti, Mobilepay, E-passi, Edenred sekä SmartumPay]

 

Liity odotuslistalle
viisi tähteä
Nyt uinti on osa arkeani - se oli tavoitteeni ja se toteutui!

 

Harjoitusohjelmien avulla uintimatka alkoi pidentymään ja tekemiseen tuli selkeä suunta. Sen lisäksi uintimatkaa kertyi huomaamatta, kunnes tajuat olleesi altaassa toista tuntia ja odottavasi jo seuraavaa uintikertaa. Myös niitä hetkiä on ollut kun tuntuu, että tekee mieli lopettaa koko harjoittelu. Onneksi Heidille pystyi purkamaan ajatuksiaan ja sieltä tuli kannustavaa ja ymmärtävää puhetta. Heidin lempeä ja myötätuntoinen ote valmentamisessa toimii tällaiselle suorittajalle. 

Jenny Kurki

viisi tähteä
Valmennus muutti koko elämäni!

 

Lähdin liikkeelle käytännössä nollasta, tänä päivänä uin 4-5 kertaa viikossa useita kilometrejä. Uintini on sulavaa ja olen vastaanottanut kauniita sanoja tekniikastani. Olen oivaltanut, miten vielä yli 40-vuotiaanakin voi opetella uutta ja muuttaa elämänsä suunnan, harjoitella vaikka tavoitteellisestikin ihan vain omaksi iloksi, matkasta nauttien. Elämäntapani uinnin parissa jatkuu yli 20kg keventynein askelin.

- Tove Erholtz

viisi tähteä
-30 sekuntia pois 100 m keskivauhdista vain kuukaudessa!

 

Joulukuussa -22 uin omalla huonolla tekniikallani vapaauintia yhdellä ja samalla vauhdilla - hitaasti. Heidin tekniikkatsekin jälkeen sain ohjeet henkilökohtaisesti mihin  keskittyä sekä mitkä harjoitteet erityisesti tukevat omaa uintiani. Nyt ohjelman 10 vko jälkeen uin jopa viidellä eri vauhdilla sujuvammin, helpommin ja myös todellakin nopeammin! 

- Marina Weckström

Jos valitset VIP-jäsenen Aloituspaketin saat BONUKSENA Uinti Elämäntavaksi - 8 vko valmennusohjelman, jonka avulla:

Opit syvemmin kehittävän uintiharjoittelun salaisuudet...


...jotta ymmärrät mitä, miksi ja miten sinun tulee harjoitella niin että vapaauinnistasi tulisi mahdollisimman taloudellista  ja onnistuisit uimaan sitä eri vauhtialueilla.

Ymmärrät oheisharjoittellun merkityksen ...


...jotta voit kehittää uintiasi myös kuivalla maalla monipuolisesti niin kuntosalilla voimaharjoitellen kuin pienten valintojen kautta tavallisessa arjessasi.

Tuet kehittymistäsi myös altaan ulkopuolella...


... oppimalla lisää ravinnon ja palautumisen merkityksestä kehittymiseesi sekä saamalla työkaluja, joilla valjastat myös mielen voiman käyttöösi niin altaaseen kuin arkeen.

Katso videolta lyhyt esittely Uinti Elämäntavaksi- ohjelman sisällöstä:
 
Liity odotuslistalle

Tässä kaikki tarvitsemasi vastaukset jotta voit itsevarmuudella liittyä muiden Pulahtajien joukkoon

viisi tähteä vesikuplien sisällä
Olen saanut valmennuksesta enemmän kuin osasin toivoa!

 

Jo muutamien viikkojen jälkeen valmennuksen alettua huomasin että uintiasento ja uintinopeus oli parantunut, ja tuntui että sain monipuolisemmin lihaksia käyttöön uidessa. Uintikunnon kohenemisen, kehon voiman ja liikkuvuuden lisääntymisen lisäksi melkein parasta on ollut se, että keho ei ole enää kipeytynyt arkisissa toimissa. Olen ollut tosi tyytyväinen valmennukseen ja tuntuu että olen saanut siitä enemmän kuin osasin toivoa!

- Sanna

Tutustu uintivalmentajaasi

Heidi tässä moikka!🖐🏽


Autan kuntouimareita lisäämään elämäänsä enemmän iloa, hyvinvointia ja omaa aikaa uinnin avulla ja nostamaan uintinsa seuraavalle tasolle.

Tämä valmennus on luotu yhdessä kuntouimareiden kanssa, jotta voisin auttaa sinua uintimatkallasi, kohti Positiivista Pulahdusta mistä päin Suomea [maailmaa] tahansa, mahdollisimman monipuolisesti & innostavasti. Tätä uutta ja ainutlaatuista uintivalmennuskonseptia ei ole toista Suomessa!

Lupaan, että jos sitoudut valmennukseen vähintään seuraavien 12 viikon ajaksi ja harjoittelet antamieni ohjeiden mukaan säännöllisesti [vaikka välillä tulet kohtaamaan myös haasteita..]

..on uintisi 100% varmuudella noussut uudelle tasolle ja lisäksi kokemusrepussasi on uutta innostusta ja motivaatiota, jotka antavat sinulle lisäenergiaa ja -boostia myös muihin arjen askareisiin.

Heidi Savioja

Liity odotuslistalle