Sisältö
Näin liityt mukaan
Bonukset
Asiakaspalautteet
Kysymykset
Liity mukaan
Positiivinen pulahdus akatemia uintivalmennuksen sisältö tietokoneruuduilla
Lisää vauhtia ja kestävyyttä kiitos!

Positiivinen Pulahdus Akatemia


Opi kehittävän uintiharjoittelun salaisuudet ja saa vapaauintiisi lisää vauhtia ja kestävyyttä monipuolisten harjoitusohjelmien avulla. Nosta uintiharrastuksesi seuraavalle tasolle harjoittelemalla oman aikataulusi mukaan mistä päin maailmaa tahansa innostavan uintivalmentajan ja uintiyhteisön tuella.

Seuraava valmennusjakso starttaa maanantaina 19.8.2024

Ovet ovat kiinni!

00

päivää

00

tuntia

00

minuuttia

00

sekuntia

viisi tähteä vesikuplien sisällä
Ehdottomasti paras verkkovalmennus jossa olen ollut!


Parasta on ollut Heidin aktiivisuus ja ryhmän positiivinen henki, mitenpä muutenkaan Positiivisessa Pulahduksessa. Uintitestin tulosparannus antoi paljon uutta buustia ja motivaatiota lisää! Vaikka en pystynyt uimaan niin usein kuin olisin halunnut, niin olen silti huononakin päivänä parempi mitä olin 6 vko sitten. Olen kuitenkin uinut enemmän kertoja ja metrejä kuin viimeisen 6 kk aikana yhteensä. Se se on jo jotain!


Jenni Jäntti

Positiivinen Pulahdus Akatemia on juuri kaltaisellesi kuntouimarille, jos:

Olet kyllästynyt yksitoikkoiseen altaan päästä päähän uintiin ja kaipaat harjoitteluusi selkeän punaisen langan, jotta harjoitteluusi tulisi jotain tolkkua.
Toivot että saisit uinnista itsellesi säännöllisen ja monipuolisen harrastuksen, jolla kohottaa kuntoa ja haastaa itseäsi - vaikka vain omaksi iloksesi!
Kaipaat selkeitä ohjeita siihen miten sinun tulisi harjoitella kehittääksesi vapaauinnin vauhtiasi, jotta et olisi enää se radan hitain uimari.
 [Ja ennen kaikkea haluaisit tuntea, että uinti on innostavaa ja motivoivaa, josta saat elämääsi lisää iloa ja energiaa!]

Positiivinen Pulahdus Akatemia on 12 vko verkkovalmennusohjelma, joka antaa sinulle:

Harjoitteluusi punaisen langan jota seurata...


...niin että onnistut nostamaan uintikuntoasi ja -vauhtisi seuraavalle tasolle ilman tylsää allasta päästä päähän uintia tai isoja tavoitteita.

Monipuoliset harjoitusohjelmat niin altaaseen kuin kuivalle maalle...


...jotta sinun ei enää tarvitse miettiä, miten harjoitella saadaksesi vapaauintiisi lisää kestävyyttä ja vauhtia niin, että voit itsevarmasti uida tulevana syksynä nopeidenkin kuntouimareiden radalla.

Uutta innostusta ja motivaatiota...


...jotta voit saada uinnista itsellesi säännöllistä ja jopa elinikäisen harrastuksen, jolla pitää omasta hyvinvoinnistasi huolta läpi vuoden ja haastaa itseäsi sen kautta vaikka vain omaksi iloksesi.

positiivinen pulahdus akatemia uintivalmennusohjelman kansi tietokoneruudulla

Akatemian 12 vko Aloituspakettiin kuuluu 2 x 6 vko valmennusjaksoa, jossa yhteen valmennusjaksoon sisältyy:

 

  • Kolme (3) + 1 uintiohjelmaa (pääteemat: vapaauinnin tekniikka, kunnon kohotus, vauhdin lisäys)
  • Viikottaiset uintia tukevat oheisharjoitukset (livenä ja tallenteena)
  • Pääsyn laajaan tekniikkaharjoite-kirjastoon (sis. harjoitevideot vapaa- ja rintauintiin sekä viiden (5) videon koulutussarjan vapaauintiin)
  • Valmennuksen oman yhteisön Kajabi Communities- sovelluksessa (sis. viikottaisia vinkkejä sekä mahdollisuus keskustella muiden Pulahtajien kanssa ja kysyä valmentajalta)

 

Haluan mukaan!
viisi tähteä
Nyt uinti on osa arkeani - se oli tavoitteeni ja se toteutui!

 

Harjoitusohjelmien avulla uintimatka alkoi pidentymään ja tekemiseen tuli selkeä suunta. Sen lisäksi uintimatkaa kertyi huomaamatta, kunnes tajuat olleesi altaassa toista tuntia ja odottavasi jo seuraavaa uintikertaa. Myös niitä hetkiä on ollut kun tuntuu, että tekee mieli lopettaa koko harjoittelu. Onneksi Heidille pystyi purkamaan ajatuksiaan ja sieltä tuli kannustavaa ja ymmärtävää puhetta. Heidin lempeä ja myötätuntoinen ote valmentamisessa toimii tällaiselle suorittajalle. 

Jenny Kurki

viisi tähteä
Valmennus muutti koko elämäni!

 

Lähdin liikkeelle käytännössä nollasta, tänä päivänä uin 4-5 kertaa viikossa useita kilometrejä. Uintini on sulavaa ja olen vastaanottanut kauniita sanoja tekniikastani. Olen oivaltanut, miten vielä yli 40-vuotiaanakin voi opetella uutta ja muuttaa elämänsä suunnan, harjoitella vaikka tavoitteellisestikin ihan vain omaksi iloksi, matkasta nauttien. Elämäntapani uinnin parissa jatkuu yli 20kg keventynein askelin.

- Tove Erholtz

viisi tähteä
-30 sekuntia pois 100 m keskivauhdista vain kuukaudessa!

 

Joulukuussa -22 uin omalla huonolla tekniikallani vapaauintia yhdellä ja samalla vauhdilla - hitaasti. Heidin tekniikkatsekin jälkeen sain ohjeet henkilökohtaisesti mihin  keskittyä sekä mitkä harjoitteet erityisesti tukevat omaa uintiani. Nyt ohjelman 10 vko jälkeen uin jopa viidellä eri vauhdilla sujuvammin, helpommin ja myös todellakin nopeammin! 

- Marina Weckström

Valmennuksen punaisena lankana toimii Polku Parempaan Uintikuntoon -metodi:

Tiedät mistä lähdet liikkeelle ja minne olet menossa

Kun otetaan heti alusta asti huomioon lähtötasosi, tavoitteesi sekä aika- ja energiaresurssisi, on seuraavien askeleiden ottaminen huomattavasti helpompaa.

Säännöllinen harjoittelu

Jo 1 krt / vkossa uintiharjoittelua saa aikaan kehitystä, varsinkin aloittelijalla. Pidemmällä tähtäimellä on kuitenkin suositeltava nostaa harjoitusmäärää vähitellen 2-3 krt / vkossa, jotta se pysyisi kehittävänä.

Monipuolinen harjoittelu altaassa ja kuivalla

Jotta harjoittelu ei kävisi yksipuoliseksi ja tylsäksi pidemmälläkään aikavälillä, tuomme harjoitteluun mukavaa vaihtelua erilaisien uintiohjelmien, uintivälineiden ja uintia tukevien oheisharjoitusten muodossa.

Nousujohteinen kuormitus

Jotta harjoittelu pysyisi innostavana ja kehittävänä vielä ensimmäisten viikkojenkin jälkeen, tuomme harjoitteluun lisää kuormitusta ja uusia ärsykkeitä maltillisesti 4-6 vko välein.

Kehittymisen seuranta

Omaa kehitystäsi pääset seuraamaan esimerkiksi tenkniikkaharjoitusten, uintisarjojen, -testin ja harjoituspäiväkirjan avulla. Jokainen pienikin onnistuminen on tuuletuksen arvoinen!

positiivinen pulahdus akatemia uintivalmennusohjelman kansi tietokoneruudulla
Liity mukaan valitsemalla itsellesi parhaiten sopiva maksutapa:
1 x kertamaksu

 

297 €

(Säästät 45 €)

Liity + maksa kerralla
3 x osamaksu

 

114 €/kk

(Yhteensä 342 €)

Liity + maksa osissa
Hintoihin sisältyy 24 % alv. Maksutapoina käyvät: kortti, Mobilepay, E-passi, Edenred sekä SmartumPay]

Näin liityt mukaan:

Valitse itsellesi sopivin maksutapa

Jos haluat käyttää maksutapana Epassia, Edenrediä, SmartumPayta tai MobilePayta, laittaa sähköpostia [email protected] 

Maksa turvallisesti verkossa

Korttimaksun jälkeen saat kuitin sekä kaikki tarvittavat tiedot seuraavista vaiheista sähköpostiisi.

Tutustu valmennusyhteisöön

Seuraava valmennusjakso alkaa maanantaina 19.8.2024. Sitä ennen voit tutustua Kajabi Communities- sovellukseen saamiesi ohjeiden mukaan sekä tutustua muihin jäseniin yhteisössämme.

Aloituspaketin lisäksi saat kaikki seuraavat Bonukset, kun liityt mukaan viimeistään su 18.8. klo 23:59:

🎁 8 vko avovesiuintiohjelmat

(arvo 95 €)


Kevään valmennusjakson jälkeen pääset sujuvasti siirtymään avoveteen heinä-elokuuksi avovesiuintiohjelmien avulla. Saat selkeät ohjeet siihen, miten siirrät uintiharjoittelusi avoveteen askel askeleelta turvallisesti sekä miten lähdet kasvattamaan uintimatkaasi kohti pidempiä matkoja.

Pääsy valmennuksen materiaaleihin ja yhteisöön säilyy sinulla myös koko kesän ajan aina elokuun puoleen väliin asti.

🎁 Kuntouimarin Oheisharjoittelu -paketin

(arvo 95€)


Tämä paketti sisältää liikkuvuus- ja liikehallinta ohjelmat, josta löytyy 3 eri settiä: seisten, ilman välineitä sekä kuminauhalla tehtävät liikkeet, lisäksi lihaskunto- ja voimaohjelman kuntosalille ja kotiin.

[Kaikkiin liikkeisiin löytyy myös video-ohjeistukset.]

Haluan nämäkin!
viisi tähteä
Epävarmasta räpiköijästä tuli uintia rakastava kuntouimari

 

Akatemian ohjelmien ja harjoitusten avulla epätoivoisesta ja epävarmasta  räpiköijästä tuli kehityskelpoinen uintia rakastava kuntouimari! Kehityskohteita toki löytyy edelleen, mutta olen vedessä jo täysin eri henkilö kuin aloittaessani viime syksynä. En ikimaailmassa osannut odottaa tällaista kehitystä kun näinä viikkoina sain. Heidi on mahtava ja Akatemia on mahtava!

Susanna

viisi tähteä
Tämä verkkovalmennus on ollut joka euron arvoinen!

 

Täytyy myöntää, että aluksi olin kauhuissani uintiohjelmien uintimatkoista, jotka tuntuivat minusta mahdottomilta, sillä en ollut mitenkään hyvässä fyysisessä kunnossa. Onneksi kuntoni on parantunut uitujen kilometrien myötä. Uintitekniikkakirjaston avulla on ollut helppo kerrata yhä uudelleen ja uudelleen harjoitteita. Ja harjoitteet ovat aivan mahtavia! Videoiden toteutus on laadukasta ja ammattitaidolla toteutettua. Oheisharjoitteet ovat todella hyviä ja niiden avulla olen pystynyt keskittymään uinnissa tarvittavien lihasten vahvistamiseen ja lihashuoltoon. 

Nina

viisi tähteä
Heidin tsemppaava ja iloinen asenne on yksinkertaisesti mahtavaa!

 

Ohjelman harjoitukset on kuvattu aivan mahtavasti ja mikä parasta, harjoituksissa on huomioitu eritasoiset vedessä liikkujat. Olen saanut uintimatkaani pidennettyä sekä tekniikkaani eteenpäin Heidiltä saadun palautteen ja harjoitusten avulla. Tuntuu jopa välillä, että ollaan veden kanssa aika kavereita! Suosittelen ohjelmaa ja Heidin loistavaa opastusta! Tulet aivan varmasti saamaan uintiisi jotain uutta ja mahtavaa. 

Jenny

viisi tähteä
Lähes joka kerta uimasta kotiin tultua tuntuu, että pääsisipä äkkiä takaisin!

 

Uinti tuntuu koko ajan helpommalta ja päätytaukojen pituudet ovat lyhentyneet. Viime viikkoina on tapahtunut kehitystä myös heikommalta puolelta hengittäessä, nyt se jo onnistuu! Olen pari kertaa päässyt sellaiseen flow- tilaan uidessa, että altaasta nousi ihan eri ihminen ylös: Leveä hymy huulilla ja kaikki huolet ja murheet unehtuneena. Uinti on aivan ihanaa!

Marjo

viisi tähteä
Sain valmennuksesta lisää vauhtia ja ihan uuden uintifiiliksen!

 

Lähdin hakemaan valmennuksesta lisää vauhtia ja rakennetta uintitreeneihin ja molemmat tavoitteet ovat toteutuneet. Yllättäen ja täysin pyytämättä sain lisäksi ihan uuden uintifiiliksen! Uinti tuntuu nykyään tosi hyvältä ja suurin syy tähän on varmasti parantunut tekniikka.

Tiina

 

viisi tähteä
Innostuin heti Heidin mutkattomasta tyylistä innostaa uinnin pariin

 

Heidin valmennustapa on kannustava, monipuolinen ja ammattimainen. Olen pitänyt siitä, että uinti palastellaan valmennuksessa osiin ja edetään askel kerrallaan. Selkeä, helposti seurattava ohjelma ja tuki aina taustalla, jos tulee kysymyksiä ja ihmetyksen aiheita. Uinti todellakin on minulle tällä hetkellä osa elämäntapaa!

Hanna

Pyöriikö mielessäsi kysymys? 

Tässä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin  liittyen: 

viisi tähteä vesikuplien sisällä
Olen saanut valmennuksesta enemmän kuin osasin toivoa!

 

Jo muutamien viikkojen jälkeen valmennuksen alettua huomasin että uintiasento ja uintinopeus oli parantunut, ja tuntui että sain monipuolisemmin lihaksia käyttöön uidessa. Uintikunnon kohenemisen, kehon voiman ja liikkuvuuden lisääntymisen lisäksi melkein parasta on ollut se, että keho ei ole enää kipeytynyt arkisissa toimissa. Olen ollut tosi tyytyväinen valmennukseen ja tuntuu että olen saanut siitä enemmän kuin osasin toivoa!

- Sanna

Liity mukaan
Tutustu uintivalmentajaasi

Heidi tässä moikka!🖐🏽


Autan kuntouimareita lisäämään elämäänsä enemmän iloa, hyvinvointia ja omaa aikaa uinnin avulla ja nostamaan uintinsa seuraavalle tasolle.

Tämä valmennus on luotu yhdessä kuntouimareiden kanssa, jotta voisin auttaa sinua uintimatkallasi, kohti Positiivista Pulahdusta mistä päin Suomea [maailmaa] tahansa, mahdollisimman monipuolisesti & innostavasti. Tätä ainutlaatuista uintivalmennuskonseptia ei ole toista Suomessa!

Lupaan, että jos sitoudut valmennukseen  seuraavien 12 viikon ajaksi ja harjoittelet antamieni ohjeiden mukaan säännöllisesti [vaikka välillä tulet kohtaamaan myös haasteita..]

..on uintisi 100% varmuudella noussut uudelle tasolle ja lisäksi kokemusrepussasi on uutta innostusta ja motivaatiota, jotka antavat sinulle lisäenergiaa ja -boostia myös muihin arjen askareisiin.

 

Heidi Savioja 

On aika tehdä päätös!
Liity mukaan valitsemalla itsellesi parhaiten sopiva maksutapa:
1 x kertamaksu

 

297 €

(Säästät 45 €)

Liity + maksa kerralla
3 x osamaksu

 

114 €/kk

(Yhteensä 342 €)

Liity + maksa osissa
Hintoihin sisältyy 24 % alv. Maksutapoina käyvät: kortti, Mobilepay, E-passi, Edenred sekä SmartumPay
Jos tarvitset tukea päätöksesi tueksi, ota rohkeasti yhteyttä [email protected] tai laita viestiä Instagramissa @positiivinenpulahdus, niin autan sinua tekemään oikean päätöksen juuri sinun tilanteessasi.