Sisältö
Suositukset
Kysymykset
Liity odotuslistalle
uinnin ABC verkkokussin sisältö tietokoneruuduilla
Hei sinä uinnin aloittelija!

Onko haaveenasi oppia uimaan vapaauintia oikealla tekniikalla sulavasti ja taloudellisesti?

Uinnin ABC-verkkokurssi antaa sinulle selkeän askel askeleelta etenemissuunnitelman sekä todistetusti toimivat tekniikkaharjoitteet, joiden avulla opit uimaan vapaauintia oikealla tekniikalla ne kuuluisat ensimmäiset 25 metriä ilman epävarmuutta siitä että mitä, miksi ja miten sinun tulisi aloittaa.

Liity odotuslistalle:

Liittymällä odotuslistalle saat viestejä vain Uinnin ABC kurssiin liittyen. Uintipostin tilaajana saat lisäksi käytännönläheisiä uintivinkkejä ja -inspiraatiota sekä tiedon uusimmasta Uinnin ABC-podcast jaksosta viikoittain. Lisäksi saat tietoa maksullisista palveluistani ajankohtaisesti. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Uinnin ABC -verkkokurssi on juuri kaltaisellesi kuntouimarille, jos mikään näistä kuulostaa tutulta:

oikein symbooli vesikuplan sisällä
 • Haluat oppia uimaan vapaauintia oikealla tekniikalla ilman että sinun tarvitsisi enää miettiä mistä aloittaa.

 • Toivot että saisit uinnista itsellesi mukavan ja säännöllisen harrastuksen, jolla pitää omasta kunnosta huolta.

 • Unelmoit siitä, että jonain päivänä uinnistasi tulisi yhtä helppoa kuin kävelystä ja jaksaisit uida sitä tulevaisuudessa pidempiäkin matkoja putkeen
oranssi nuoli oikealle
oikein symbooli vesikuplan sisällä
 • Olet turhaunut siihen, että uintisi muistuttaa enemmän räpiköintiä ja joudut jokaisen altaan mitan jälkeen pysähtymään puuskuttamaan

 • Tiedät, että tänä syksynä on sinun aika ottaa seuraava askel kohti sulavaa ja taloudellista vapaauintia, mutta haluat tehdä sen oman aikataulusi mukaan

 • Yrityksistäsi huolimatta et ole onnistunut saamaan haluamaasi kehitystä vapaauinnissasi, mutta et tiedä missä vika piilee
Saanko siis esitellä:

Uinnin ABC

verkkokurssi


Tällä uintikurssilla opit uimaan vapaauintia oikealla tekniikalla alle 30 päivässä yksinkertaisten askeleiden ja selkeiden tekniikkaharjoitteiden avulla oman aikataulusi mukaan verkossa. Kurssin jälkeen sinun ei tarvitsee enää miettiä mitä, miksi ja miten sinun tulee harjoitella onnistuaksesi uimaan vapaauintia sulavasti ja taloudellisesti pidempiäkin matkoja putkeen.

 

uintivalmennuksen sisältöä tietokoneruuduilla
viisi tähteä vesikuplien sisällä
Innostuin heti Heidin mutkattomasta tyylistä innostaa uinnin pariin!


Heidin valmennustapa on kannustava, monipuolinen ja ammattimainen. Olen pitänyt siitä, että uinti palastellaan kurssilla osiin ja edetään askel askeleelta. Selkeä, helposti seurattava ohjelma ja tuki aina taustalla, jos tulee kysymyksiä ja ihmetyksen aiheita.

Uinti todellakin on minulle tällä hetkellä osa elämäntapaa. Lämmin suositus Heidin valmennukselle!

Hanna Klinga

Kurssin lopuksi sinulla on:

uintivalmennuksen hyöty numero 1
Taito uida vapaauintia oikealla tekniikalla...


vähintään 25 metriä putkeen. Parhaimmillaan voit jopa tuplata uintimatkasi jonka pystyt uida vapaauintia putkeen riippuen omasta lähtötasostasi.
 

uintivalmennuksen hyöty numero 2
Enemmän rohkeutta ja itsevarmuutta


jatkaa itsenäistä harjoittelua altaassa kurssilta saatujen oppien ja harjoitusten avulla kohti seuraavaa [ehkä vielä sitä salaista] uintiunelmaasi.

uintivalmennuksen hyöty numero 3
Tieto ja taito miten harjoittelet uintia käytännössä


niin että kehityksesi tulee jatkumaan vielä viikkoja kurssin jälkeen.

uinnin verkkokurssi tietokoneruuduilla
 
Haluatko kuulla kun ovet kurssille aukeavat seuraavaksi?

 

Liity odotuslistalle!

Kurssilla käymme läpi seuraavat asiat:

uinnin abc moduuli 1 läppärin ruudulla
MODUULI 1 / VIIKKO 1

Veteen totuttelu

 • Miten aloittaa uinnin harjoittelu täysin nollasta?
 • Millainen on hyvä uintiasento?
 • Mikä on potkujen merkitys vapaauinnissa?
 • Miten harjoitella vapaauinnin hengitystä?
 • Näin onnistut uimaan ensimmäiset metrit vapaauintia jo ensimmäisellä viikolla!
uinnin abc moduuli 2 läppärin ruudulla
MODUULI 2 / VIIKKO 2

Perusteet kuntoon

 • Mitkä ovat tärkeimmät uintiharjoitteet aloittelijalle?
 • Miten onnistua vapaauinnin hengityksessä?
 • Mikä on käsivetojen merkitys vapaauinnissa?
 • Näin onnistut uimaan ensimmäiset 25 metriä vapaauintia!
uinnin abc moduuli 3 läppärin ruudulla
MODUULI 3 / VIIKKO 3

Löydä rytmi

 • Miten harjoitella uintia ja kuinka paljon?
 • Miten yhdistää hengitys vapaauintiin luonnollisesti?
 • Miten vapaauinnin käsiveto tapahtuu?
 • Mitä tapahtuu kurssin jälkeen?

Lisäksi henkilökohtaisen kehittymisesi varmistamiseksi mukaan kuuluu:

nuoli alas
oikein merkki vesikuplassa
Henkilökohtainen tekniikka-analyysi


Altaassa on vaikeampi hahmottaa omaa kehoaan ja liikkeitään kuin kuivalla maalla. Tästä syystä haluan tarjota sinulle henkilökohtaisen tekniikka-analyysin kurssin lopuksi, jossa saat minulta henkilökohtaisen palautteen lähettämästäsi uintivideosta, jotta tiedät tarkalleen mihin juuri sinun tulee keskittyä seuraavaksi.

oikein merkki vesikuplassa
Uintiohjelmat aloittelijoille ja kokeneemmille


Kurssin opetus- ja tekniikkavideoiden lisäksi saat 2 erillistä uintiohjelmaa (moduulit 2 & 3) sekä aloittelijoille että kokeneemmille vapaauimarille. Näin tiedät tarkasti mitä ja missä järjestyksessä toteuttaa kurssin harjoitteita parhaan tuloksen saamiseksi. Jokainen ohjelma sisältää tekniikkaharjoitteiden lisäksi lyhyen kuntoa kehittävän uintisarjan.

oikein merkki vesikuplassa
Vinkki sulavaan matkauintiin - Opettele kylkikäännös!


Tämän bonusvideon avulla onnistut uimaan vapaauintia pidemmän matkan putkeen ilman pysähdyksiä päädyissä. Videolla opetan kylkikäännöksen 5 pääpointtia, saat harjoitevideon selostuksella sekä kirjalliset ohjeet kylkikäännöksen suorittamiseen.

Kaikki tämä ja ammattitaitoisen valmentajan apu ja tuki odottaa sinua Uinnin ABC -verkkokurssilla!

 Liity siis mukaan odotuslistalle, ja kuule ensimmäisten joukossa kun ovet kurssille aukeavat!
Liity odotuslistalle

Muiden kurssilaisten kokemuksia

uintivalmennuksen asiakas
Lähtötasoni oli ihan nolla...


En osannut vapaauintia ollenkaan, mutta nyt osaan jo enemmän kuin kuvittelin oppivani ja olen vasta alkuosassa! Olen päässyt yli vaikeimmasta asiasta eli pelosta ja liiasta huolesta suhteessa veteen. Pienin askelin etenen nyt vakaasti kohti uintitavoitettani!


Tiina Jokiaho

uintivalmennuksen asiakas
Parasta oli saada lisää itsevarmuutta


Alussa uin vapaauintia “omalla tyylillä” silloin tällöin 25 m, jos vettä ei mennyt liikaa nenästä ja suusta alas. Lopussa olin aina todella hengästynyt ja piti pitää taukoa ennen seuraavaa 25 metriä. Tällä hetkellä tekniikka on parempi ja enää vettä ei tule hengityksen mukana kiduksiin!


Saija Kujala

uinnin verkkokurssin asiakas
Nyt olen rakastunut veteen!


Vapaauinti on aina näyttänyt rakettitieteeltä ja joltain sellaiselta, mitä en kumminkaan osaisi. Päätin kuitenkin kokeilla. Ensimmäisten kokeilujen aikaan en pystynyt laittamaan päätä veden alle pitämättä nenästä kiinni, joten melko pohjalta lähdettiin. Vedessä oli jostain syystä sellainen hätä päällä, enkä osannut rentoutua. Heidin kurssilla opin erilaisia apukonsteja ja lähestymistapoja. Kurssi oli loistava tapa aloittaa oma uintiharrastus, koska sain edetä omaan tahtiin ja tuumata itse niitä kehityspaikkoja ja onnistumisia. Vaikka se oma uinti ei nyt edelleenkään ole mitään teknisesti kaunista katseltavaa, niin on mahtava tunne, kun hätä on pikkuhiljaa muuttunut turvallisuudeksi.

Miia Esala

uinnin alkeiden valmentaja uimalakki päässä
Tutustu uintivalmentajaasi

Moikka, olen Heidi! Odotan innolla saavani jakaa vapaauinnin ensi askeleet juuri sinun kanssasi.


Olen rakentanut tämän kurssin oman 12 vuoden valmennuskokemukseni pohjalta yhdessä kaltaistesi uinnin aloittelijoiden kanssa, jotta saisit käyttöösi varmasti parhaimmat ja todistetusti toimivat askeleet ja harjoitteet. Uinnin ABC- kurssin avulla sinäkin onnistut uimaan vapaauintia oikealla tekniikalla heti alusta alkaen.

Vapaauinnin opettelun ei tarvitse olla monimutkaista, mutta sitä se helposti on, jos et tiedä mitä, miksi ja miten sinun tulisi aloittaa sen harjoittelu käytännössä.

Tätä täysin ainutlaatuista verkkokurssia et halua jättää välistä, sillä lupaan, että tämän kurssin käytyäsi onnistut uimaan vapaauintia ne ensimmäiset 25 metriä ja jopa tuplaamaan sen matkan mitä tällä hetkellä jaksat uida putkeen ilman pysähdyksiä! Kurssin käytyäsi uskallat vihdoinkin sanoa ääneen sen uintiunelmasi, joka vielä tällä hetkellä tuntuu täysin mahdottomalta. Mieti, 30 päivän päästä se ei enää tunnu siltä!

Odotan sinua kurssilla, nähdään siellä!

Heidi Savioja
Jos olet epävarma siitä, sopiiko kurssi juuri sinulle, tässä vastaukset muutamaan yleisimpään kysymykseen:
uimavalmennusasiakas
viisi tähteä vesikuplien sisällä
Parasta oli Heidin varmuus ja tsemppaus videoilla


Kurssi oli todella selkeä ja videot tasokkaasti ja huolella tehtyjä. Tykkäsin kun kun kurssin moduuleissa olis sekä kuunneltavaa, katsottavaa että luettavaa. Moduuleissa on helppo surffailla ja palata aina tarpeellisiin kohtiin, joita Heidi myös vinkkaa. Kurssin lopuksi oli mahtavaa saada vielä bonuksena henkilökohtainen tekniikkatsekki ja palaute. Se innosti jatkamaan!


Tiina Jokiaho

Ovet kurssille ovat tällä hetkellä suljettu.


Liity odotuslistalle ja kuule ensimmäisten joukossa kun ovet kurssille aukeavat seuraavaksi!

Liittymällä odotuslistalle saat viestejä vain Uinnin ABC kurssiin liittyen. Uintipostin tilaajana saat lisäksi käytännönläheisiä uintivinkkejä ja -inspiraatiota sekä tiedon uusimmasta Uinnin ABC-podcast jaksosta viikoittain. Lisäksi saat tietoa maksullisista palveluistani ajankohtaisesti. Voit poistua listalta milloin tahansa.