TRIATHLONKOULU VAASA

Huhtikuussa 2019 alkoi ensimmäistä kertaa Vaasassa kolme (3) kuukautta kestävä triathlonkoulu. Päävalmentajana Heidi Savioja. Mukana valmennustiimissä ovat myös Wirevalmennuksen Maija Koskimäki sekä Running Club Wasan valmentajat. Triathlonkoulun harjoitukset sisältävät mm. uintitekniikkaohjausta, lajiharjoittelua sekä tietoa triathlonharjoittelusta ja ravitsemuksesta. Harjoitukset 2 krt viikossa (tiistaisin, torstaisin tai lauantaisin) huhti-touko-kesäkuussa.

Seuraava ryhmä starttaa 2020 keväällä.


UINNIN ALKEET-AAMURYHMÄ

Uimataito: Ei vaatimuksia.

Yhteiset harjoitukset ovat maanantai aamuisin klo 6.45-7.45 Vaasan uimahallilla. Valmennus tapahtuu 6 hengen pienryhmässä.

Harjoituksissa lähdetään liikkeelle krooli- eli vapaauinnin alkeista (hengitys, asento, potkut) jonka jälkeen siirrytään käsivedon harjoitteluun sekä taitoharjoitteluun vedessä (luottamus veteen, kehonhallinta, mielikuvat ja kehon aistit). Kohotamme myös kestävyyskuntoa ja osallistujien toiveiden mukaan käymme läpi rintauinnin tai selkäuinnin perusteita.

Seuraava ryhmä starttaa alkuvuodesta 2020.


KESKIVIIKON AAMU-UINTIRYHMÄ

Uimataito: Uimataitoinen tai pystyt uimaan yhtäjaksoisesti krooliuintia vähintään 50 metriä.

Uintirymä on suunnattu kuntouimareille, mastersuimareille, triathlonisteille ja muille uinnin ystäville. Aloittelijoille suosittelen henkilökohtaista uintitekniikkaohjausta tai maanantai uinnin alkeet aamuryhmää.

Ohjatut harjoitukset tulevat kehittämään sinua niin fyysisesti kuin henkisestikin. Harjoituksissa kehitämme uintikunnon lisäksi myös uintitekniikkaa ja ryhmän toiveiden mukaan myös tutustumaan muihin uintilajeihin. Harjoituksissa pääset myös treenaamaan positiivista ajattelua, läsnäolon taitoa, hengittämistä, rohkeutta ja taitoasi olla ja liikkua vedessä luonnollisesti

Seuraava ryhmä starttaa joulukuussa 2019.

Lisätietoa tulevista ryhmistä ja muista tapahtumista löydät täältä >>