UUTUUS - TRIATHLONKOULU VAASA

Oletko haaveillut harrastavasi triathlonia? Maaliskuussa alkavassa kolme (3) kuukautta kestävässä triathlonkoulussa opit lajin perusteet kokeneiden valmentajien johdolla. Päävalmentajana toimii Heidi Savioja. Mukana valmennustiimissä ovat myös Wirevalmennuksen Maija Koskimäki sekä Running Club Wasan valmentajat. Aiempaa kokemusta lajista sinulla ei tarvitse olla. Triathlonkoulun harjoitukset sisältävät mm. uintitekniikkaohjausta, lajiharjoittelua sekä tietoa triathlonharjoittelusta ja ravitsemuksesta.

Triathlonkoulun aloitusinfo torstaina 28.2. klo 18 Wasa Sport Clubin tiloissa. Harjoitukset ovat 2 krt viikossa (tiistaisin, torstaisin tai lauantaisin) maalis-huhti-toukokuussa. Alustavan aikataulun saat sähköpostitse ilmoittautumisen yhtyedessä.

Hinta 169 €/kk (WSC-jäsenhinta 129 €/kk)

Hinta sisältää:
- yhteensä 22 ohjattua harjoitusta /3kk
- treeniohjelmat ja ohjelmoinnin 3 kk ajanjaksolle (aloittelijat, kuntoilijat sekä aktiiviharrastajat)
- 3 kk jäsenyyden Wasa Sports Clubille kaikkine jäsen etuineen

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla heidi.savioja@gmail.com viimeistään 27.2.2019 mennessä.

TRIATHLONKOULU Starttaa maaliskuussa Vaasassa-3.png

UUTUUS - UINNIN ALKEET-AAMURYHMÄ

Maaliskuun lopulla starttaa Vaasassa Uinnin alkeet by Heidi. Yhteiset harjoitukset ovat maanantaiaamuisin klo 6.45-7.45 Vaasan uimahallilla maalis-kesäkuun aikana. Mukaan mahtuu 6 uinnin ystävää, jotka pystyvät uimaan omalla tyylillä vähintään 25 metriä.

Harjoituksissa lähdemme liikkeelle krooli- eli vapaauinnin alkeista (hengitys, asento, potkut) jonka jälkeen siirrymme käsivedon harjoitteluun sekä taitoharjoitteluun vedessä (kehonhallintaan, mielikuvat ja kehon aistit). Kohotamme myös uintikuntoa ja osallistujien toiveiden mukaan käymme läpi rintauinnin tai selkäuinnin perustekniikan.

Hinta 169 € + omat uintimaksut

Uintiryhmän hinta pitää sisällään:
- Kahdeksan (8) ohjattua uintiharjoitusta
- WhatsApp-ryhmään kuulumisen, jossa saat infoan mm. tulevista harjoituksista, käydä vapaata keskustelua uintiin liittyvistä asioista ja ryhmässä on myös mahdollista sopia uintitreffejä muiden ryhmäläisten kanssa
- Uintiohjelman omatoimiseen harjoitteluun

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla heidi.savioja@gmail.com viimeistään 11.3.2019 mennessä.


KESKIVIIKON AAMU-UINTIRYHMÄ

Uimataito: Uimataitoinen tai pystyt uimaan yhtäjaksoisesti krooliuintia vähintään 25 metriä.

Uintirymät on suunnattu kuntouimareille, mastersuimareille, triathlonisteille ja muille uinnin ystäville. Aloittelijoille suosittelen henkilökohtaista uintitekniikkaohjausta tai maanantai uinnin alkeet aamuryhmää.

Ohjatut harjoitukset tulevat kehittämään sinua niin fyysisesti kuin henkisestikin. Harjoituksissa kehitämme uintikunnon lisäksi myös uintitekniikkaa ja ryhmän toiveiden mukaan myös tutustumaan muihin uintilajeihin. Harjoituksissa pääset myös treenaamaan positiivista ajattelua, läsnäolon taitoa, hengittämistä, rohkeutta ja taitoasi olla ja liikkua vedessä luonnollisesti

Vuoden 2019 ryhmä on jo käynnissä. Seuraava ryhmä starttaa näillä näkymin tammikuussa 2020.

Lisätietoa tulevista ryhmistä ja muista tapahtumista löydät täältä >>