KESKIVIIKON AAMU-UINTIRYHMÄ

Uimataito: Uimataitoinen tai pystyt uimaan yhtäjaksoisesti krooliuintia vähintään 25 metriä.

Uintirymät on suunnattu kuntouimareille, mastersuimareille, triathlonisteille ja muille uinnin ystäville. Aloittelijoille suosittelen henkilökohtaista uintitekniikkaohjausta.

Ohjatut harjoitukset tulevat kehittämään sinua niin fyysisesti kuin henkisestikin. Harjoituksissa kehitämme uintikunnon lisäksi myös uintitekniikkaa ja ryhmän toiveiden mukaan myös tutustumaan muihin uintilajeihin. Harjoituksissa pääset myös treenaamaan positiivista ajattelua, läsnäolon taitoa, hengittämistä, rohkeutta ja taitoasi olla ja liikkua vedessä luonnollisesti.

MAANANTAIN AAMUTREENIRYHMÄ

Helmikuussa 2019 starttaa ensimmäistä kertaa maanantain aamutreeniryhmä, jos saamme ryhmän kasaan. Treeniryhmä on suunnattu kaikille kuntoilijoille, jotka haluat aloittaa viikkonsa monipuolisella aamutreenillä, josta saa virtaa koko loppu viikoksi.

Ohjatuissa harjoituksissa tulemme kehittämään kestävyyttä, lihaskuntoa, nopeutta, ketteryyttä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Treenipaikka selviää tarkemmin lähempänä, mutta ajatuksena olisi että treenit sijoittuisivat pääasiassa ulos. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikko? No ei mikään!

Seuraavat treeniryhmät alkavat helmikuussa 2019.

Lisätietoa löydät täältä >>