KESÄTREENIT BY HEIDI

ILMAINEN TUTUSTUMISTREENI KE 5.6. klo 18-19


Kesä-elokuun aikana treenataan kesäisessä Vaasassa monipuolisesti ja tehokkaasti! Treenit on suunnattu aktiivisille kuntoilijoille, mutta mukaan saa tottakai tulla myös aloittelijat.

Kesällä parasta on se että niin lihaskunto- kuin kestävyystreenitkin voi tehdä ulkona. Luvassa on mm. kuntopiiriä, yhdistelmätreenejä (esim. juoksua ja lihaskuntoa oman kehonpainolla) ja kehonhallinta-, koordinaatio ja nopeusharjoituksia. Annetaan keholle sitä, mihin se on suunniteltu eli liikettä. Luvassa on hikistä ja hauskaa tekemistä, ilolla ja positiivisella asenteella höystettynä Heidin tyyliin! :) Paikka vaihtuu, mutta pysyttelemme joka kerta kuitenkin keskustan tuntumassa. Säänmukainen ulkoiluvarustus, juomapullo ja hyvä asenne mukaan.

ILMAINEN TUTUSTUMISTREENI KE 5.6. klo 18-19

Treenipäivät:
ke 12.6. klo 18
ke 19.6. klo 18
ke 26.6. klo 18
ke 3.7. klo 18
la 13.7. klo 11 (POIKKEUS)
ke 17.7. klo 18
ke 24.7. klo 18
ke 31.7. klo 18
ke 7.8. klo 18
ke 14.8. klo 18
ke 21.8. klo 18
ke 28.8. klo 18

Hinta:
Koko kesä 70 € (sis. kaikki 12 x ohjauttua kesätreeniä)
5 krt-kortti 40 €
Kertamaksu 10 €
- Maksu koko kesä/5 krt-kortti laskulla. Kertamaksu paikan päällä (käteismaksu tai mobilepay).

HUOM!
MAKSA HUHTI-TOUKOKUUN AIKANA SAAT KOKO KESÄN TREENIT HINTAAN VAIN 60 €!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse heidi.savioja@hotmail.com tai WhatsApp viestillä 045-6307594.


TRIATHLONKOULU VAASA

Huhtikuun alussa alkoi kolme (3) kuukautta kestävä triathlonkoulu ensimmäistä kertaa Vaasassa. Päävalmentajana toimii Heidi Savioja. Mukana valmennustiimissä ovat myös Wirevalmennuksen Maija Koskimäki sekä Running Club Wasan valmentajat. Triathlonkoulun harjoitukset sisältävät mm. uintitekniikkaohjausta, lajiharjoittelua sekä tietoa triathlonharjoittelusta ja ravitsemuksesta. Harjoitukset ovat 2 krt viikossa (tiistaisin, torstaisin tai lauantaisin) huhti-touko-kesäkuussa.

Kevään ryhmä on jo käynnissä. Seuraava ryhmä starttaa 2020 keväällä.


UINNIN ALKEET-AAMURYHMÄ

Uimataito: Ei vaatimuksia.

Yhteiset harjoitukset ovat maanantai aamuisin klo 6.45-7.45 Vaasan uimahallilla. Valmennus tapahtuu 6 hengen pienryhmässä.

Harjoituksissa lähdetään liikkeelle krooli- eli vapaauinnin alkeista (hengitys, asento, potkut) jonka jälkeen siirrytään käsivedon harjoitteluun sekä taitoharjoitteluun vedessä (luottamus veteen, kehonhallinta, mielikuvat ja kehon aistit). Kohotamme myös kestävyyskuntoa ja osallistujien toiveiden mukaan käymme läpi rintauinnin tai selkäuinnin perusteita.

Seuraava ryhmä starttaa alkuvuodesta 2020.


KESKIVIIKON AAMU-UINTIRYHMÄ

Uimataito: Uimataitoinen tai pystyt uimaan yhtäjaksoisesti krooliuintia vähintään 50 metriä.

Uintirymä on suunnattu kuntouimareille, mastersuimareille, triathlonisteille ja muille uinnin ystäville. Aloittelijoille suosittelen henkilökohtaista uintitekniikkaohjausta tai maanantai uinnin alkeet aamuryhmää.

Ohjatut harjoitukset tulevat kehittämään sinua niin fyysisesti kuin henkisestikin. Harjoituksissa kehitämme uintikunnon lisäksi myös uintitekniikkaa ja ryhmän toiveiden mukaan myös tutustumaan muihin uintilajeihin. Harjoituksissa pääset myös treenaamaan positiivista ajattelua, läsnäolon taitoa, hengittämistä, rohkeutta ja taitoasi olla ja liikkua vedessä luonnollisesti

Kevään ryhmä on jo käynnissä. Seuraava ryhmä starttaa joulukuussa 2019.

Lisätietoa tulevista ryhmistä ja muista tapahtumista löydät täältä >>