TRIATHLONKOULU VAASA (aloittelijat)

Huhtikuussa 2019 alkoi ensimmäistä kertaa Vaasassa kolme (3) kuukautta kestävä triathlonkoulu. Päävalmentajana Heidi Savioja. Mukana valmennustiimissä myös Wirevalmennuksen Maija Koskimäki sekä Running Club Wasan valmentajat. Triathlonkoulun harjoitukset sisälsivät mm. uintitekniikkaohjausta, lajiharjoittelua sekä tietoa triathlonharjoittelusta ja ravitsemuksesta. Harjoitukset 2 krt viikossa (tiistaisin, torstaisin tai lauantaisin) huhti-touko-kesäkuussa.

Seuraava ryhmä starttaa 2020 keväällä.


AAMU-UINTIRYHMÄt (aloittelijat ja kuntoilijat)

Uimataitovaatimukset

  • Aloittelijat: Pystyt uimaan omalla tyylilläsi 25 m yhtäjaksoisesti.

  • Kuntoilijat: Uimataitoinen tai pystyt uimaan yhtäjaksoisesti krooliuintia yhtäjaksoisesti vähintään 50 metriä.

Ohjatut harjoitukset tulevat kehittämään sinua niin fyysisesti kuin henkisestikin. Harjoituksissa kehitämme uintitekniikan lisäksi myös uintikuntoa ja ryhmän toiveiden mukaan myös tutustumaan muihin uintilajeihin. Harjoituksissa pääset myös treenaamaan positiivista ajattelua, läsnäolon taitoa, hengittämistä, rohkeutta ja taitoa olla ja liikkua vedessä luonnollisesti.

Harjoitukset ovat 1 krt/vko tai 2 krt/kk maanantai, keskiviikko tai perjantai aamuisin klo 6.45-7.45 Vaasan uimahallilla.

Seuraava ryhmä starttaa tammikuussa 2020.


Yrityksille, ystäväporukoille tai tapahtumiin

Miten olisi säännöllinen puolen tunnin taukojumppa kerran viikossa yrityksenne työntekijöille? Tai vesitreeni tai unelmakartta työpaja polttariporukalla? Entäs hyvinvointiluento tai hauska taukoliikunta hetki isommassa tapahtumassa?

Pienryhmä- ja ryhmäohjaukset isommallekin porukalle

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö.