Positiivinen Pulahdus ei ole pelkästään yritykseni nimi vaan se kuvastaa myös minun tapaani elää. Se on #munelämäntapa. Minulla on neljä peruspilaria, jonka ympärille olen rakentanut elämäni. Ne ovat liikunta, mielen ja kehon ravitseminen, täysillä eläminen sekä minulle tärkeiden ihmisten kanssa ajan vietto, voimaantuminen. 

Elämä on jatkuvassa muutoksessa ja se kehittyy eteenpäin koko ajan ja me sen mukana. Näin tekee myös elämäntapani. Nämä neljä oljenkortta ovat kuitenkin sellaiset asiat, jotka haluat pitää mukana elämässäni aina. Miltä #sunelämäntapa näyttää? 

409A6341-Edit.jpeg

1.   #liiku

Liike kertoo elämästä, joten liiku sinulle mielekkäällä tavalla päivittäin. Sillä miten liikut ei ole niin väliä, kunhan vain liikut joka päivä. Ui, juokse, jumppaa, nostele puntteja, pelaa tanssipeliä, heittele koreja, temppuile, venyttele, nostele käsiä kohti kattoa, joogaa. Aina ei tarvitse laskea treeniminuutteja, poltettuja kaloreita tai seurata sykelukemia. Joskus voi vain liikuttaa kehoaan ilman että sitä miettii liikaa. Etsi itsellesi sellainen liikuntamuoto joka on se "sun juttu”.

2.   #ravitse

Ravitse kehoasi riittävästi laadukkaalla ravinnolla ja unella päivittäin. Ravitse myös mieltäsi sinulle mielekkäällä tekemisellä joka päivä. Löydä juuri sinulle sopivat tavat ravita kehoa ja mieltäsi, jotka myös tukevat arvomaailmaasi ja sopivat juuri sinun arkeesi.

409A2067-Edit.jpg

3.   #elä

Elä omaa elämääsi, kukaan ei tee sitä sinua paremmin. Elä sitä niin kuin itse haluat. Matkustele, lue kirjoja, sano kyllä, sano ei, rakasta, haaveile, kokeile uusia ruokalajeja, leiki lasten kanssa, löhöile, juo kuppi kuumaa takkatulen äärellä, ihmettele maailmaa. Löydä tasapaino arjen rutiinien ja elämän seikkailujen välillä. Pidä huolta itsestäsi ja anna aikaa asioille, jotka ovat sinulle tärkeitä. Tiedä että sinä olet kaiken sen arvoinen, mitä elämältäsi haluat. 

4.   #voimaannu

Vietä aikaa sinulle tärkeiden ihmisten kanssa, joista saat voimaa ja energiaa. Hakeudu sellaisten ihmisten seuraan, joiden seurassa tunnet olevasi elossa. Voimaannu ihmisistä ympärilläsi. Keskustele, hymyile, ole lähellä, jaa ajatuksia, kosketa, kuuntele. Ihminen tarvitsee ihmistä. Ketkä ihmiset kuuluvat sinun voimapiiriisi?

 

 
 

Minun lupaukseni sinulle on se, että valmennan sinua ammattitaidolla, ilon ja positiivisuuden kautta kohti uinnin ja elämän iloa. Laatua unohtamatta. Valmennuksissani keskitymme yhteen asiaan kerrallaan, löydämme sinulle ne oleellisimmat kehityskohteet jotka nostavat uintitekniikkasi ja hyvinvointisi seuraavalle tasolle. Annan sinulle 100 % läsnäoloni ja osaamiseni valmennustapaamisissamme. Lupaan säteillä positiivisuutta ja ilon energiaa niin, että osa siitä jättäisi jäljen myös sinuun.

 

Läsnäolo

Hengitä. Se riittää. Oikeasti.

Positiivisuus

Put on your positive pants. It's your choice.
 

Toiminta

Just do it. Maybe it's not easy, but it is simple.

Rohkeus

Rohkeus on kuin lihas. Käytä sitä.