Hyvinvointiluennot

Yksi parhaista puolista yrittäjänä on se, että voin itse päättää tehdä juuri niitä asioita joista nautin. Yksi näistä on hyvinvoinnista luennointi tai tarkemmin sanottuna oivalluttaminen. Minun luennoillani et koskaan pääse tai joudu olemaan pelkästään kuuntelijan roolissa vaan annan sinulle myös tehtäviä pohdittavaksi.

Alta löydät viimeisimmät Facebook liveluentoni tallenteina. Oivalluttavia hetkiä hyvinvoinnin parissa!

Näkökulmia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja Uskomukset

Minustako aamuihminen? 

 

TYÖPAJAT

ILMAINEN ALOITA AAMUSI OIKEIN -VERKKOTYÖPAJA

Painoitko tänä aamuna torkkunappulaa? Menikö eilen illalla myöhään? Jäikö yöunet vähiin? Unohtuiko aamupala kiireessä? Jos vastasit KYLLÄ johonkin näistä kysymyksistä niin tämä työpaja on sinulle!

Tässä verkkotyöpajassa pääset rakentamaan itsellesi, juuri sinun arkeesi sopivan aamun aloituksen. Aiheita joita käsitellään työpajassa ovat iltarutiinit, uni, herääminen ja aamurutiinit. Osiot sisältävät yhteensä 13 lyhyttä videota, jotka voit käydä läpi juuri siinä tahdissa kuin sinulle itsellesi sopii.

Voit lukea lisää ja tilata työpajan täysin ilmaiseksi alla olevan painikkeen kautta.

UNELMATYÖPAJAT

Keväällä 2019 järjestän pitkästä aikaa unelmatyöpajoja Vaasassa ja Ilmajoella. Usein arjen kiireiden keskellä aika unelmoinnille unohtuu. Unelmatyöpaja luo sinulle otolliset olosuhteet keskittyä hetkisen aikaa omiin unelmiisi. Säännölliset unelmahetket virittävät ja vahvistavat sisäistä kompassiasi oikeaan suuntaan, siihen suuntaan, johon haluat elämässäsi kulkea. Unelmatyöpajassa myös askartelemme oman unelmakartan. Voit lukea lisää unelmakartan voimasta täältä.

Seuraavat unelmatyöpajat järjestän helmikuussa 2019.

Lisätietoa löydät täältä >>

409A2218-Edit.jpg