FitLine ravintolisien avulla minä olen saanut elämääni lisää energiaa, tasapainoa ja hyvää oloa. Omassa käytössäni on muun muassa FitLine Optimaalisetti, joka koostuu kolmesta tuotteesta: Basics, Activize ja Restorate. Näistä sekoitan itselleni joka aamu aamujuoman ja illalla ennen nukkumaanmenoa iltajuoman. Helppoa!

Tuotteiden avulla paikkailen ravinnon jättämiä aukkoja ja turvaan keholleni tärkeät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet päivittäin. Hyvää, terveellistä ja puhdasta ruokaa nämä eivät korvaa, mutta sen rinnalla optimaalisetti antaa laadukkaita rakennusaineita koko keholleni sekä mielelleni.

FitLine tuotteissa käytetään ainoastaan luonnollisia väri- ja säilöntäaineita sekä luonnollista, hedelmien omaa sokeria. Tuotteet ovat laadukkaita, puhtaita ja turvallisia käyttää ja itse olen ollut niihin todella tyytyväinen.

Oma tuotekokemukseni on ollut niin hyvä, että päätin lähteä myös työskentelemään näiden tuotteiden parissa. Täältä voit lukea tarinan siitä, miten minusta tuli FitLine fani.

Jos haluat, että kerron sinulle lisää tuotteista niin jätä minulle yhteydenottopyyntö niin olen sinuun yhteydessä 2-3 arkipäivän kuluessa. 

IMG_20170730_095255 kopio.jpg

 

FitLine Optimaalisetti Lyhyesti

Yleistä

  • Tuo täydennystä ruokavalion puutteisiin kasvisten, vitamiinien ja hivenaineiden osalta.
  • Tuotteet ovat luonnollisia ja eivät sisällä lisäaineita. Vitamiinit ovat uutettuja aidoista kasviksista ja hedelmistä. 
  • Tuotteissa oleva sokeri on peräisin hedelmistä ja kasviksista, päiväannoksessa on alle yhden omenan verran sokeria.
  • Sopii niin raskaana oleville ja imettäville kuin myös lapsille ja vanhuksille.

Basics

  • Sisältää ravintokuituja aidoista vihanneksista ja hedelmistä, maitohappobakteereja, ruoansulatusentsyymejä sekä C, A, K ja E-vitamiinia sekä seleeniä.
  • Tekee hyvää suolistollemme ja sitä kautta myös vastustuskyvyllemme.

Activize

  • Sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja sekä C-vitamiinia, merileväuutetta ja luonnollista, piristävää guaranaa.
  • Parantaa suorituskykyä oli kyse sitten urheilusta, työstä tai arjesta.

Restorate

  • Sisältää kivennäis- ja hivenaineita (rauta, kalsium, magnesium, sinkki, kupari, mangaani, kromi, seleeni) ja D-vitamiinia.
  • Antaa iholle, hiuksille ja kynsille rakennusaineita, vaikuttaa unen laatuun positiivisesti ja poistaa kehosta kuona-aineita tasapainoittaen kehon happo-emästasapainoa.

Jos haluat tutustua lisää tuotteisiin, onnistuu se kätevästi myös verkkokaupassani, jonka kautta voit myös itse tilata tuotteita.

Huom! Kaikilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus.