409A6241-Edit.jpeg

Moi, mun nimi on Heidi. Olen kolmekymppinen yrittäjä Ilmajoelta. Unelmanani on elää ja työskennellä itselleni tärkeiden asioiden parissa, asioiden joita rakastan ja jotka tuovat elämääni iloa. Toimin Seinäjoen ja Vaasan alueella hyvinvointi- ja uintivalmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana. 

Elämä on matka, jonka  varrella nautin ja innostun niin isoista kuin pienistäkin asioista. Näen maailman elämäniloisten, avoimien ja positiivisten lasien läpi. 

 

Seuraa minua sosiaalisessa mediassa:


AJANKOHTAISTA

Tilaa verkkotyöpajani itsellesi ILMAISEKSI tästä.

 

Positiivinen Pulahdus tuo yhteen hyvinvointi- ja uintivalmennuksen uudella ja innostavalla tavalla. Valmennuksissani harjoitusta saavat niin keho kuin mieli. Oli kyseessä sitten uintitekniikkaohjaus, ryhmäliikuntatunti tai hyvinvointiluento pääset kehittämään omaa positiivista ajatteluasi, rohkeutta ja läsnäolon taitoa olla ja elää juuri sellaista elämää kuin sinä itse haluat.

 
 

Positiivinen Pulahdus on myös #munelämäntapa. Elämäntapa, jossa minä olen pääosassa, jossa minä olen oman elämäni paras asiantuntija.  Elämäntapa, jossa vain minä voin tehdä ne tarvittavat valinnat, jotka tekevät elämästäni sellaista kuin se juuri nyt on. Sellaista kuin itse haluan sen olevan. Yksinkertaista, mutta ei helppoa. Millainen on #sunelämäntapa?

#liiku    #ravitse    #elä    #voimaannu

 
 
 

Positiivisen Pulahduksen hyvinvointi- ja uintivalmennuksissa sinä olet keskiössä. Valmennus toteutetaan sinun henkilökohtaiset tarpeesi ja tavoitteesi huomioiden. Valmennuksissa haastan sinua tiedostamaan omia ajatusmallejasi, tapojasi ja oman kehosi liikkeitä niin vedessä kuin kuivallakin maalla. Kaikissa valmennuksissa mukana kulkevat aina myös positiivisuus, rohkeus, läsnäolon taito sekä se kaikista tärkein eli itse toiminta. Sillä vaikka suunnitelma olisi kuinka hyvä, ilman konkreettista toimintaa ei tuloksia tule. Valmentajanasi olen sinulle läsnä 100% ja autan sinua kohti tavoitteitasi.

 

UINTI

Lähi- ja etävalmennusta, tekniikkaohjausta niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin.

 

HYVINVOINTI

Tarjoan valmennuksia ympäri Suomen, luentoja ja työpajoja yrityksille ja yksityishenkilöille.

 
Kuka vain voi oppia uimaan, jos kerran minäkin opin - mutta vain hyvässä valmennuksessa. Erinomaista valmennusta tarkalla silmällä ja herättelevillä mielikuvilla tarjoaa Heidi iloisen asenteen kera. Olen niin innoissani, että vapaauinnista on tullut luonteva ja helpohko tapa edetä vedessä! Tästä on hyvä jatkaa.
— Hanna, Vaasa
Tarvitsin työminän hyvinvointiin valmennusta ja Heidi osoittautui loistavaksi kumppaniksi pohtimaan muutoksen vaatimaa itsensä toisin johtamista. Oiva apu siis myös työelämän tueksi.
— Nina, Seinäjoki