4B0AC899-B5F1-42C1-9BA3-45187A46E9F9.jpg

Seuraa minua sosiaalisessa mediassa:

Moi! Mun nimi on Heidi. Olen kolmekymppinen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä Vaasasta. Työni on minulle elämäntapa, johon kuuluu erilaiset valmennustyöt uinnin ja hyvinvoinnin parissa, positiivisuuden ja liikunnan ilon jakaminen sosiaalisen median kanavissani sekä jatkuva itseni kehittäminen niin valmentajana kuin ihmisenä yleensä.


Tällä hetkellä toimin Vaasassa uinti- ja triathlonvalmentajana, ryhmäliikuntaohjaajana ja lisäksi vedän triathlonkoulua ja kuntouintiryhmiä. Teen myös suosittelubisnestä FitLine ravintolisien parissa, joka mahdollistaa minulle sen että voin tehdä rakastamaani valmennustyötä juuri sen verran kuin itse haluan ja toteuttaa myös muita unelmiani myös työni ulkopuolella.

 

Positiivinen Pulahdus ei ole tosiaan ainoastaan yritykseni nimi vaan se on myös minun tapani olla ja elää. Se on #munelämäntapa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, elämänilo, positiivisuus ja rohkeus ovat tärkeitä arvoja, jotka kulkevat mukana omassa elämässäni ja näitä haluan myös välittää eteenpäin. Jokainen päivä ei tietenkään ole pelkkää iloa ja auringon paistetta. Minä kuitenkin uskon siihen, että jokaisesta päivästä voi löytää jotain positiivista, jotain, johon voi vaikka “pulahtaa”.

Miltäs #sunelämäntapa näyttää? Elätkö juuri sellaista elämää kuin itse haluat? Meillä on vain tämä yksi ainutkertainen elämä. Käytetään se hyvin ja tehdään siitä upea, koska sinä ansaitset sen!

 
 

Sun valmennus on suunnattu sinulle, joka haluat nostaa uintivauhtisi tai -tekniikkasi seuraavalle tasolle, löytää itsellesi sopivan liikuntamuodon tai saada liikunnan osaksi elämääsi. Sun valmennus rakentuu aina sinun tarpeesi ja tavoitteesi huomioon ottaen joko etä- tai lähivalmennuksessa Vaasassa tai lähialueella. Sun valmentajana olen sinulle läsnä 100% ja autan sinua kulkemaan omaa polkuasi kohti sun tavoitetta. Varaa veloitukseton alkukartoitus, laita rohkeasti viestiä sosiaalisen median kautta tai jätä yhteydenottopyyntö.

 

ASIAKASKOKEMUKSIA

Heidi on aidosti positiivinen, hyvän mielen tartuttaja ja muutenkin supermimmi!
— Susanna, Espoo
Kuka vain voi oppia uimaan, jos kerran minäkin opin - mutta vain hyvässä valmennuksessa. Erinomaista valmennusta tarkalla silmällä ja herättelevillä mielikuvilla tarjoaa Heidi iloisen asenteen kera. Olen niin innoissani, että vapaauinnista on tullut luonteva ja helpohko tapa edetä vedessä! Tästä on hyvä jatkaa.
— Hanna, Vaasa
Innostava ja positiivisella tavalla koukuttava!
— Liisa, Seinäjoki
Tarvitsin työminän hyvinvointiin valmennusta ja Heidi osoittautui loistavaksi kumppaniksi pohtimaan muutoksen vaatimaa itsensä toisin johtamista. Oiva apu siis myös työelämän tueksi.
— Nina, Seinäjoki

Uusimmat blogitekstit

10 VINKKIÄ SIIHEN MIKSI HARRASTAA UINTIA

Uinti on erittäin monipuolinen, koko kehoa kuormittava laji. Ja lisäksi se on kivaa. Vesi elementtinä on kuitenkin erilainen kuin maa, jolla pääasiassa liikumme, ja se tuo omat lainalaisuutensa siellä liikkumiseen. Vesi on monelle miellyttävä elementti, mutta kuntoilumuotona se voi olla joillekin haastava ja se on ihan ok. 

AAMUTREENAAMINEN - MIKSI JA MITEN?

Onko aamulla treenaminen hyödyllistä? Ja jos on, niin miksi? Entä miten sitten kannattaa aamulla liikkua? Mitä jos väsyttää eikä jaksaisi, niin millä keinoin itsensä saisi aamulla parhaiten liikkeelle? Ja onko ihan pakko jos ei taho?

Suosituimmat blogitekstini

53385627_1196805923828986_8202808419149676544_o.jpg

ETSINTÄKUULUTUS

Moi! Nyt on kiva juttu! Etsin itselleni nimittäin työkavereita ja yhteistyökumppaneita. Jos olet etsimässä elämääsi  juuri nyt jotain positiivista, innostavaa ja uusia mahdollisuuksia, niin tämä voi olla se. Etsin kavereita, joiden kanssa voisin tehdä töitä yhdessä, tiiminä. Ja toivottavasti ajan kuluessa meistä voisi tulla myös hyviä ystäviä. 

27368610_10156084274914836_5312602029782673541_o.jpg

5 VINKKIÄ MITEN VÄHENTÄÄ SOSIAALISEN MEDIAN KÄYTTÖÄ

Onko sulla joskus sellainen olo, että aikaa ei ole riittävästi? Löytyykö sulta aikaa sulle tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville, urheilulle, terveelliselle syömiselle, kehonhuollolle, nukkumiselle tai ylipäätään sun omalle elämälle ja sun omille unelmille ja tavoitteille? Ehditkö olla läsnä sun elämässä tässä hetkessä?