"Saisinko lisää tunteja vuorokauteen kiitos!"

"Saisinko lisää tunteja vuorokauteen kiitos!"

Välillä elämä tuntuu siltä, että tarvitsisi vuorokauteen pari ylimääräistä tuntia. Minulla ainakin löytyisi niille heti käyttöä, entä sinulla? Fakta on kuitenkin se, että meillä on vuorokaudessa 24 h ja niin se vain. Tästä päästäänkin itse aiheeseen eli ajanhallintaan ja asioiden priorisointiin. Mihin siis se meidän aikamme oikein kuluu?

Miksi minä käytän ravintolisiä?

Miksi minä käytän ravintolisiä?

Vielä pari vuotta sitten olin varma siitä, että suurin osa meistä ihmisistä ei tarvitse ravintolisiä, koska jos vain opettelee syömään riittävästi terveellistä ja monipuolista ravintoa ja paljon värikkäitä kasviksia niin se kyllä riittää. Korkeintaan ehkä d-vitamiinia ja omagaa kannattaa ottaa purkista aika ajoin. Erilaisia liikunta- ja hyvinvointi alan koulutuksia käyneenä kuitenkin ymmärsin, että tästä asiasta ollaan todella montaa mieltä. Itsekin aloin muutama vuosi sitten vähitellen katsomaan asiaa eri näkökulmista. 

Askeleita kohti unelmia

Askeleita kohti unelmia

Mun yksi iso unelma on päästä joku päivä luennoimaan todella isolle yleisölle. Seisoisin isolla lavalla edessäni suuri joukko ihmisiä, joille saisin kertoa tarinaani, esittää kysymyksiä pohdittavaksi, herätellä erilaisin mielikuvin kuulijoita pohtimaan omaa elämäänsä, omaa arkeansa, luoda sellainen ilmapiiri, jossa on mahdollista oivaltaa asioita, jotka ovat kuulijan elämään ja tavoitteisiin sopivia. Insiroida, motivoida, oivalluttaa, viihdyttää. Tätä minä haluaisin tehdä. Tämä on minun yksi iso unelmani. 

Aamu tuo mukanaan uudet mahdollisuudet

Aamu tuo mukanaan uudet mahdollisuudet

Minun elämässäni aamuilla on aivan erityinen merkitys. Aamu on se hetki päivästä jolloin kaikki on vielä mahdollista. Kaikki. Ihan kaikki. Tämän ajatuksen synnyttämä tunne on minulle ihan mieletön. Mieti nyt. Aamulla kun heräät, edessäsi on uusi päivä jota ei ole vielä kirjoitettu. Se on kuin tyhjä paperi edessäsi, joka odottaa sinun tarinaasi tulevasta päivästä. Aamu tuo mukanaan uudet mahdollisuudet, uuden alun. Se on kuin istuisi kirjoituspöydän ääressä tyhjä paperi edessä ja minulla vapaus kirjoittaa ja piirtää tuolle paperille mitä haluan ja millä haluan. 

Voimaannu ihmisistä ympärilläsi

Voimaannu ihmisistä ympärilläsi

Olen niin kiitollinen tällä hetkellä ihmisistä ympärilläni. Olen saanut viimeisen vuoden aikana elämääni niin paljon ihmisiä, jotka ovat positiivisia, rohkeita, innostuneita, iloisia, energisiä ja omaavat samoja arvoja kuin minä. Mutta niinhän se menee, se mihin keskityt ja millä ’ruokit’ ajatuksia ja aivojasi, lisääntyy elämässäsi. Näin on minun kohdalla käynyt. Rakastan elämääni. <3