#positiivisuus

Positiiviset pöksyt jalassa

Positiiviset pöksyt jalassa

Muutama viikko sitten oivalsin mikä on mun missio tällä hetkellä täällä maailmassa. Missioni on välittää positiivisuuden sanomaa eteenpäin, olla positiivisuuden lähettiläs ja jakaa positiivisuutta ympärilläni oleville ihmisille. Ai että tuntuu hyvältä sanoa se ääneen! On hassua, että oivalsin tämän vasta nyt. Sillä positiivisuushan on ollut osa minua jo yli 10 vuotta ja yrityksenkin nimi on Positiivinen Pulahdus! Luulisi sen tajuavan helpommallakin, mutta joskus pitää mennä kauas, että näkee lähelle, eikö sitä niin sanota?

Miten päästä irti negatiivisista ajatuksista?

Miten päästä irti negatiivisista ajatuksista?

Löysin aikakausilehtieni kätköistä lehden, jota en ollut vielä lukenut, jostain kumman syystä. Olen sitä nyt lukenut reilun viikon ajan joka aamu vähän. Viime viikolla luin lehdestä jutun positiivisuudesta ja täytyy myöntää, että olipas oivalluttavaa! Tässä artikkelissa käsiteltiin sitä, miten meillä on tietynaisia tapoja ajatella negatiivisesti. Vaikka itse koenkin ajattelevani nykyään hyvin positiivisesti jo lähes automaattisesti, silti minäkin joudun välillä ihan tietoisesti valitsemaan annanko negatiivisen ajatuspolun jatkaa matkaansa vai pysäytänkö sen vaihdan näkökulman positiiviseksi.

Aamu tuo mukanaan uudet mahdollisuudet

Aamu tuo mukanaan uudet mahdollisuudet

Minun elämässäni aamuilla on aivan erityinen merkitys. Aamu on se hetki päivästä jolloin kaikki on vielä mahdollista. Kaikki. Ihan kaikki. Tämän ajatuksen synnyttämä tunne on minulle ihan mieletön. Mieti nyt. Aamulla kun heräät, edessäsi on uusi päivä jota ei ole vielä kirjoitettu. Se on kuin tyhjä paperi edessäsi, joka odottaa sinun tarinaasi tulevasta päivästä. Aamu tuo mukanaan uudet mahdollisuudet, uuden alun. Se on kuin istuisi kirjoituspöydän ääressä tyhjä paperi edessä ja minulla vapaus kirjoittaa ja piirtää tuolle paperille mitä haluan ja millä haluan. 

Voimaannu ihmisistä ympärilläsi

Voimaannu ihmisistä ympärilläsi

Olen niin kiitollinen tällä hetkellä ihmisistä ympärilläni. Olen saanut viimeisen vuoden aikana elämääni niin paljon ihmisiä, jotka ovat positiivisia, rohkeita, innostuneita, iloisia, energisiä ja omaavat samoja arvoja kuin minä. Mutta niinhän se menee, se mihin keskityt ja millä ’ruokit’ ajatuksia ja aivojasi, lisääntyy elämässäsi. Näin on minun kohdalla käynyt. Rakastan elämääni. <3

Me olemme sitä mitä uskomme olevamme

Me olemme sitä mitä uskomme olevamme

Kuuntelen lähes joka päivä motivaatiopuheita YouTubesta. Eräästä puheesta jäi mieleeni se, että me olemme sitä mitä uskomme olevamme. Esimerkiksi jos uskomme olevamme hyviä tyyppejä, iloisia ja energisiä niin me olemme kaikkia näitä asioita. Jos taas uskomme olevamme rumia, epäonnistujia ja tyhmiä niin arvaa mitä, silloin me olemme näitä.