Valmennusfilosofiani

Itseni jatkuva kehittäminen on itselleni todella korkealla arvoasteikossani. Haluan oppia uutta, opetella ihan turha taito siksi että se on hauskaa, kehittyä ihmisenä paremmaksi versioksi itsestäni ja tottakai myös kehittää omaa ammatillista osaamistani. Kohta vuoden verran olen nyt opiskellut valmentajan ammattitutkintoa (VAT) Vuokatin urheiluopistolla keskittyen mastersuintiin sekä triathloniin.

Koulutus herätti minussa myös innon palata takaisin personal training ohjausten pariin. Nyt tuntuu että minulla on taas jotain annettavaa niin aloitteleville kuntoliikkujille/ elämäntapamuuttujille kuin myös aktiivisille kuntourheilijoille.

VAT:ssa olen päässyt pohtimaan omaa valmennusfilosofiaani ja sitä miksi valmennan syvemmin ja höpttelinkin teille tuonne videolle aiheesta enemmän. Lyhykäisyydessään oma valmennusfilosofiani pohjautuu kahteen asiaan: lajilähtöisyyteen ja yksilöllisyyteen. Arvot jotka kulkevat mukana valmennuksissani ovat: positiivisuus, rohkeus, avoimuus, ratkaisukeskeisyys ja 100 % läsnäolo valmennustapaamisissa.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa on aina myös kyse siitä, että kemiat kohtaa valmentajan ja valmennettavan välillä. Mun valmennukseen hakeutuukin nimenomaan ne ihmiset, jotka kokevat jonkinlaista, voisiko sitä sanoa, yhteenkuuluvuutta mun kanssa. Jos siis sä koet, että mä voisin olla #sunihminen ja sä #munihminen niin ei muutakuin ota yhteyttä rohkeasti esimerkiksi sähköpostilla heidi.savioja@hotmail.com, somen kautta tai whatsapp viestillä 045-6307594.

Jos haluat vielä tietää lisää musta ja esim. mun koulutustaustoista niin lisätietoa löydät täältä >>

Aurinkoa sun kevääseen!

<3: Heidi