Tiimiini on #hakupäällä!

Etsin tiimiini lisävahvistusta. Kyseessä on nyt eri tiimi kuin positiivinen tiimini, postituslistani,  johon kaikki voivat liittyä. Nyt on haku päällä vähän erilaiseen tiimiin. :) Jatkahan lukemista jos haluat tietää lisää.

Olisitko sinä yksi mun tiimiläisistä? :)

Olisitko sinä yksi mun tiimiläisistä? :)

ALOITETAAN TARINA TÄSTÄ

Syksyllä vuonna 2016 tein yhden elämäni vaikeimmista päätöksistä. Olin työskennellyt 4 vuotta Trainer-vastaavana liikuntakeskus Fressillä Seinäjoella ja tuolloin päätin jättäytyä tuosta tehtävästä pois. Yksi syy siihen, miksi näin tein, oli se, että hiljattain potemani työuupumus oli uusiutua. Oli tehtävä valintoja ja laittaa oma terveys oman egon edelle. Olin rakentanut koko työminäni tuon tittelin varaan. Minä olin liideri, tiiminvetäjä, ja halusin myös olla sitä. Koin oikeasti olevani siinä hyvä. Halusin kehittyä siinä ja olla siinä tottakai paras mahdollinen.

Tuo päätös, vaikka se oli erittäin vaikea tehdä, oli kuitenkin minulle tarpeellinen ja täysin oikea. Sen tehtyäni oloni tuntui hyvältä ja helpottuneelta. Oli aika kääntää elämäni suunta, aika opetella johtamaan itseäni paremmin ennen kuin voisin taas mahdollisesti johtaa muita.

SITTEN ELÄMÄÄNI TULI DREAM TEAM

Keväällä 2017 elämään ilmestyi FitLine ravintolisät ja sen myötä myös kesällä 2017 Dream Team. Tiimi, jossa yhdistyvät itsellenikin tärkeät asiat: positiivisuus, yhteisöllisyys, vapaus, unelmat ja hyvinvointi. Tiimi, joka uskoo sinuun ja jolle voit kertoa villeimmätkin unelmasi ilman että niille nauretaan tai että niitä väheksytään. Tiimi, joka kannustaa ja tsemppaa sinua kohoamaan täyteen potentiaaliisi ja joka auttaa sinua kasvamaan ja kehittymään ihmisenä. Tiimi, joka valaa sinuun sellaista rohkeutta, jota et uskonut edes omistavasi. Tiimi, joka kulkee mukanasi juuri sinun itsesi näköisellä matkalla kohti unelmiasi. 

Dream Team on auttanut minua ottamaan askeleita kohti unelmiani ja nyt olen tässä, täyspäiväisenä yrittäjänä, työskennellen juuri niiden asioiden parissa, jotka ovat minun sydäntäni lähellä. Näitä asioita ovat mm. uinti, kokonaisvaltainen hyvinvointi, elämän tasapaino, FitLine, elämykset, matkustelu ja verkostoituminen. Tämä työkompinaatio mahdollistaa minulle tällä hetkellä tämän elämäntavan, jota juuri nyt elän.

19400102_1342845932477954_6114465317666377305_n.jpg

UNELMAT ON TEHTY TOTEUTETTAVIKSI

Olen aina ollut hyvä unelmoimaan. Tällä hetkellä minulla on paljon erilaisia unelmia, isoja ja vähän pienempiäkin. Yksi iso unelmani on vapaus. Vapaus, joka mahdollistaa minulle sen, että 

 • voin viettää minulle tärkeiden ihmisten kanssa aikaa niin paljon kuin itse haluan,

 • aikaa ja resursseja liikkua ja treenata tavoitteellisesti kohti urheilu unelmiani,

 • aikaa matkustella ja seikkailla ja

 • tehdä juuri sellaista työtä kuin itse haluan, kenen kanssa haluan, missä haluan ja milloin haluan.

Eikö kuulostakin superhienolta? 

Minä uskon... Ei. Minä teidän, että tämä kaikki tulee vielä olemaan mahdollista, koska osa näistä on jo osittain toteutunut. Unelmat on todellakin tehty toteutettaviksi! 

"Jokaisella on oma ainutlaatuinen unelma ja tiimissämme jokaisen unelma on arvokas ja tiimi kannustaa ja antaa työkaluja jokaisen oman unelman toteuttamiseen."- Dream Team

NYT ON AIKA RAKENTAA MINUN OMA TIIMI

Yksi askel tällä matkallani, kohti unelmaa vapaudesta, on rakentaa oma tiimini. Tiimi, joka lähtee matkaamaan tätä matkaa kanssani, samalla matkaten kohti heidän omia unelmia, mahdollisesti kohti vapautta. Tällä matkalla minä toimin tiimini apuna, liiderinä. Tulen auttamaan tiimiläisiäni kasvamaan ja kehittymään ihmisinä juuri sellaisiksi, kuin he itse haluavat olla. Autan tiimiläisiäni löytämään ja saavuttamaan heidän omia unelmiaan, olivatpa ne mitä tahansa. Autan tiimiläisiäni voimaan hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti. Jos tämä on jotain sellaista, mitä sinä ehkä haluaisit, jatka edelleen lukemista.

Etsin tiimiini elämäniloisia, positiivisen asenteen ja avoimen mielen omaavia ihmisiä - Olisitko sinä yksi niistä? :)

Etsin tiimiini elämäniloisia, positiivisen asenteen ja avoimen mielen omaavia ihmisiä - Olisitko sinä yksi niistä? :)

OLET ETSIMÄNI HENKILÖ JOS:

 • Kokonaisvaltainen hyvinvointi on sinulle tärkeää.

 • Haluat pitää itsestäsi huolta ja voida hyvin.

 • Haluat saada itsellesi vähintään 100-300 €/kk extratuloa joka kuukausi.

 • Haluat oppia uutta itsestäsi ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

 • Haluat ottaa askeleita kohti omia unelmiasi, tai jos et vielä tiedä mistä unelmoit, aloittaa sen etsimisen.

 • Haluat saada ympärillesi ihmisiä, jotka kannustavat ja tukevat sinua matkallasi kohti tavoitteitasi.

 • Haluat saada lisää energiaa ja iloa elämääsi.

 • Sinulla on halu auttaa muita ihmisiä voimaan hyvin.

SINÄ SAAT TIIMISSÄNI MUUN MUASSA:

 • uuden harrastuksen, sivutyön tai jopa päätyön. (Huom! Sinun ei tarvitse olla myyjä tai hyvinvointialan ammattilainen.)

 • Mahdollisuuden työskennellä kotoa tai mistä päin maailmaa tahansa.

 • Ihanan tiimin tuen ja suuren joukon positiivisia, inspiroivia ja kannustavia ihmisiä ympärillesi.

 • Kansainvälisesti tunnetut, puhtaat, tutkitut ja turvalliset ravintolisät käyttöösi (FitLine).

 • Ilmaisia koulutuksia verkossa sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin tapahtumiin.

 • Mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja ystävystyä.

 • Oikeuden valita itse työkaverisi. Minä tietty olen jo yksi heistä! :D

KIINNOSTUITKO?

Laita minulle viestiä joko alla olevan Ota yhteyttä-painikkeen kautta, Instagramissa tai Facebookissa niin sovitaan treffit tai videopuhelin palaveri. Haastattelen jokaisen hakijan henkilökohtaisesti, mutta vastaan toki kysymyksiin myös yksityisviestillä. Mitä jos sinä olisit yksi tiimiläisistäni jo ensi viikolla? :) 

PS. Voit lukea lisää tiimistämme myös täältä: http://dreamteam-international.fi 

<3: Heidi