Askeleita kohti unelmia

Yksi iso unelmani on päästä joku päivä luennoimaan todella isolle yleisölle. Seisoisin isolla lavalla edessäni suuri joukko ihmisiä, joille saisin kertoa tarinaani, esittää kysymyksiä pohdittavaksi, herätellä erilaisin mielikuvin kuulijoita pohtimaan omaa elämäänsä, omaa arkeansa, luoda sellainen ilmapiiri, jossa on mahdollista oivaltaa asioita, jotka ovat kuulijan elämään ja tavoitteisiin sopivia. Insiroida, motivoida, oivalluttaa, viihdyttää. Tätä minä haluaisin tehdä. Tämä on minun yksi iso unelmani. 

Tiedän olevani matkalla tätä unelmaani kohti. Otan askeleita joka päivä, joskus isompia, joskus pienempiä. Mutta eteenpäin mennään joka tapauksessa, hitaasti ja varmasti. Se riittää. Ja vaikka en koskaan saavuttaisikaan tätä unelmaani niin ei se haittaa, koska ainakin olen yrittänyt ja samalla myös nauttinut tästä matkasta, joka on ollut tähän asti jo aivan mahtava! 

Niin ja tiedättekös, että maailmankaikkeudella on tapana vastata kun sinne huudetaan? Eli nyt kun sanon tämän unelmani teille täällä 'ääneen', niin minä uskon ja toivon, että maailmankaikkeus sen kuulisi, ja auttaisi ja ohjaisi minua tämän unelmani toteuttamisessa. 

Tehtävä sinulle

Mitä jos sinäkin sanoisit tänään jonkin sinun unelmasi ääneen rohkeasti ja avoimin mielin? Voit kirjoittaa sen ylös ja sanoa sen ääneen itsellesi, voit kertoa sen ystävälle, voit kertoa siitä sosiaalisessa mediassa tai voit huutaa sen ulos metsäpolulla metsänpeikoille. 

Muista olla tarkkana siitä mitä toivot. Sillä se saattaa oikeasti toteutua. ;)

WhatsApp Image 2018-06-04 at 12.24.35.jpeg

Pieniä askeleita kohti unelmaa

Tässä parin viikon sisällä olen ottanut kuin huomaamattani koko ajan pieniä askeleita kohti tätä unelmaani. Olen ollut muun muassa pitämässä hyvinvointiluentoa Vaasassa, olen tehnyt päätöksiä syksyn työasioista, luonut uusia yhteistyökuvioita ja otattanut uusia kuvia nettisivuilleni.  

Reilu pari viikkoa sitten pääsin myös haastateltavaksi Radio Vaasaan. Tämä oli oikeasti ihan älyttömän siisti juttu! En nimittäin koskaan aikaisemmin ole ollut radiossa. Televisiossa olen kyllä ollut ja itse asiassa kerran myös olen esiintynyt elokuvassa.

Oletko sinä muuten koskaan kuullut tarinaani siitä, miten olen tälle liikunta- ja hyvinvointialalle tullut? Tai että tarjoan nykyään myös hyvinvointivalmennusta, johon voi osallistua mistä päin Suomea tahansa? Entä tiedätkö miten minä pidän huolta omasta hyvinvoinnistani? Tästä alta voit kuunnella vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin ja koko haastattelun, jonka kesto on n. 5 minuuttia. 

Noran esittämät kysymykset palauttivat mieleeni yrittäjyyteni alkutaipaleen. Huomasin myös että tässähän tulee kohta 4 vuotta täyteen siitä, kun olen Positiivisen Pulahduksen perustanut. Syyskuussa aionkin tätä juhlapäivää juhlistaa yhdessä teidän seuraajieni kanssa eli tulen järjestämään syyskuun alussa synttäriviikon, jonne olen suunnittelemassa kaikkea kivaa extraa mm. tapahtumia, tarjouksia ja muuta mukavaa. Pysyhän kuulolla tästä! 

Nyt jatketaan taas matkaa. Kiitos, että kuljet sitä kanssani! :) 

<3: Heidi