Askeleita kohti unelmia

Askeleita kohti unelmia

Mun yksi iso unelma on päästä joku päivä luennoimaan todella isolle yleisölle. Seisoisin isolla lavalla edessäni suuri joukko ihmisiä, joille saisin kertoa tarinaani, esittää kysymyksiä pohdittavaksi, herätellä erilaisin mielikuvin kuulijoita pohtimaan omaa elämäänsä, omaa arkeansa, luoda sellainen ilmapiiri, jossa on mahdollista oivaltaa asioita, jotka ovat kuulijan elämään ja tavoitteisiin sopivia. Insiroida, motivoida, oivalluttaa, viihdyttää. Tätä minä haluaisin tehdä. Tämä on minun yksi iso unelmani. 

Aamu tuo mukanaan uudet mahdollisuudet

Aamu tuo mukanaan uudet mahdollisuudet

Minun elämässäni aamuilla on aivan erityinen merkitys. Aamu on se hetki päivästä jolloin kaikki on vielä mahdollista. Kaikki. Ihan kaikki. Tämän ajatuksen synnyttämä tunne on minulle ihan mieletön. Mieti nyt. Aamulla kun heräät, edessäsi on uusi päivä jota ei ole vielä kirjoitettu. Se on kuin tyhjä paperi edessäsi, joka odottaa sinun tarinaasi tulevasta päivästä. Aamu tuo mukanaan uudet mahdollisuudet, uuden alun. Se on kuin istuisi kirjoituspöydän ääressä tyhjä paperi edessä ja minulla vapaus kirjoittaa ja piirtää tuolle paperille mitä haluan ja millä haluan. 

Voimaannu ihmisistä ympärilläsi

Voimaannu ihmisistä ympärilläsi

Olen niin kiitollinen tällä hetkellä ihmisistä ympärilläni. Olen saanut viimeisen vuoden aikana elämääni niin paljon ihmisiä, jotka ovat positiivisia, rohkeita, innostuneita, iloisia, energisiä ja omaavat samoja arvoja kuin minä. Mutta niinhän se menee, se mihin keskityt ja millä ’ruokit’ ajatuksia ja aivojasi, lisääntyy elämässäsi. Näin on minun kohdalla käynyt. Rakastan elämääni. <3

Kokonaisvaltainen hyvinvointi – Mitä se on sinulle?

Kokonaisvaltainen hyvinvointi – Mitä se on sinulle?

Luennoin viime kuun lopulla kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja uskomuksista Positiivisen Pulahduksen fb-sivuilla. Jos haluat katsoa luennon niin tallenteen löydätä täältä. On hyvä välillä pysähtyä hetkeksi ja tarkastella kokonaisvaltaisesti omaa elämäänsä, arkea ja myös sitä omaa hyvinvointiaan. Mitä se on? Mitä se on sinulle?

Ole läsnä elämällesi

Ole läsnä elämällesi

Osallistuin viime syksynä Kaustisilla Mindfulness –kurssille, jossa teimme paljon erilaisia tietoisen läsnäolon harjoituksia. Kurssilla huomasin olevani paremmin läsnä itselleni, omille ajatuksilleni ja tunteilleni kuin esimerkiksi pari vuotta sitten. Huomasin myös olevani hyväksyvämpi itseäni kohtaan. Tuolla kurssilla aloin pohtia sitä, mitä läsnäololla oikeastaan tarkoitetaan? Havaitsin, että sanalla Läsnäolo voi olla hyvin erilaisiakin merkityksiä eri ihmisille. Vähän samoin kuin on sanalla Hyvinvonti.