Unelmakartta - Aktivoi sisäinen voimasi

Milloin olet viimeksi unelmoinut? Mistä unelmoit tällä hetkellä? Istu hetkeksi alas ja sulje silmäsi. Hengitä syvään ja anna itsellesi lupa unelmoida. Päästä mielikuvituksesi valloilleen. Mitä näet? Mitä tuntemuksia unelmasi sinussa herättävät? Nauti hetki näistä tunteista ja kuvista unelmiesi parissa. Kiitos, että pysähdyit. 

Haluatko kokeilla virittää sisäisen voimasi, sisäisen kompassisi kohti unelmiasi? Kokeile unelmakartan voimaa. Toimi näin:

  1. Selaile vanhoja aikakausilehtiä ja etsi sieltä kuvia tai lauseita, jotka herättävät sinussa lämpimän ihania tunteita, hyvää fiilistä. Sellaisia tuntemuksia, joita juuri nyt haluat elämääsi lisää.
  2. Valitse noin kymmenkunta kuvaa (voit valita vähemmän tai enemmänkin jos siltä tuntuu), sellaista kuvaa joista sinulle tulee hyvä mieli ja ne kuvastavat jollain tapaa unelmiasi.
  3. Tarkista vielä, että jokainen valitsemasi kuva tai lause tuo sinulle hyvän fiiliksen. Jätä pois kaikki muut, vaikka näe liittyisivätkin jollain lailla unelmaasi.
  4. Sommittele ja liimaa kuvat mieleiseesi järjestykseen paperille tai kartongille. Paperin koon voit valita itse esimerkiksi A4. 
  5. Voit halutessasi liimata unelmakarttaasi myös itseottamisia valokuvia tai kirjoittaa lauseita.
  6. Aseta valmis unelmakartta sellaiselle paikalle, josta näet sen monen monta kertaa päivässä. Pienikokoinen on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi kalenterin välissä ja ison voi kiinnitää vaikka vaatehuoneen tai jääkaapin oveen. 

Unelmakartan idea on siinä, että se virittää alitajuntasi oikealle taajuudelle, sille taajuudelle joka vie sinua kohti unelmiasi. Ja vaikka et vielä tietäisikään mistä unelmoit, niin se ei haittaa. Jos unelmakarttasi herättää sinussa sellaisia tunteita, joita kaipaat elämääsi lisää tällä hetkellä, niin se riittää. Mitä useammin sitä katsot sitä todennäköisemmin vedät myös puoleesi näitä haluamisia  tunteita herättäviä mahdollisuuksia, asioita, tilanteita ja ihmisiä.

"Usko unelmiisi antaa niille siivet."

"Usko unelmiisi antaa niille siivet."

Itselläni on omakohtaista kokemusta siitä, että Unelmakartta voi todellakin toimia. Se vie sinua sinne, minne sinun kuuluukin elämässäsi mennä. Se auttaa sinua löytämään sen polun, jota sinun on tarkoituskin kulkea tällä elämäsi matkalla. Matkalla kohti unelmiasi.

<3: Heidi