Miten minusta tuli FitLine fani?

Pari vuotta sitten silloinen kollegani, nykyinen hyvä ystäväni, Elina hehkutti minulle jotain ihme jauhoja, jotain fitskuja. Ensimmäinen reaktioini oli että mitä ihmettä se nyt touhottaa noiden ravintolisien ympärillä. Mikä niissä on niin ihmeellistä? Minullekin tottakai hän yritti niitä saada testiin, maistatti ja kertoi miksi hän oli ne valinnut ja miten ne olivat häntä auttaneet. Elina oli hurahtanut niihin ihan täysin ja se jopa alkoi vähän ärsyttää.

Vielä tuolloin ajattelin että ravintolisä kuin ravintolisä, samaa tavaraa kaikki. Ei niitä nyt välttämättä tarvitse, koska kyllähän ruuasta saa kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet, jos vain syö riittävästi ja monipuolisesti, varsinkin paljon kasviksia, marjoja ja hedelmiä. Jos joku nyt niitä halusi käyttää ja ne hänellä toimivat niin mahtavaa, silloin niitä tietysti kannattaa käyttää. Olin kuitenkin itse vähän skeptinen tähän verkostomarkkinointi tuotteeseen. Mietin, että voisiko ne muka oikeasti toimia niin hyvin mitä ihmiset puhuvat? Itse en nimittäin ollut oikein koskaan saanut mitään merkittävää apua mistään ravintolisistä, muuta kuin ehkä ajatuksen tasolla, että tämä on minulle varmasti hyväksi.

Minua on aina jotenkin ahdistanut kaiken maailman vitamiinitabletit. Niitä on nimittäin minulle lääkärit määränneet ja suositelleet jo ihan sieltä yläaste ikäisestä asti, koska urheilin paljon. Olen yrittänyt löytää hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita, siinä kuitenkaan koskaan onnistumatta. Monesti mietin että onko tämä halpa nyt sitten hyvä ja imeytyykö tämä kallis merkki nyt sitten oikeasti, koska en halua laittaa rahojani niin sanotusti vessasta alas. Jos minulta kysyttäisiin minkälaisia vaikutuksia olen huomannut syötyäni esim. d-vitamiinia tai magnesiumia, niin täytyy tunnustaa että en mitään! Maitohappobakteerit ja omegat ovat ainoat, joista olen oikeasti huomannut edes jotain hyötyä. Maitohappobakteerien avulla mahani on toiminut paremmin ja omegat ovat pitäneet mielialan parempana, mutta saman vaikutuksen olen huomannut jos olen pitänyt huolen siitä että syön päivittäin monesta eri rasvalähteestä (öljy, avokado, kananmuna, kala, pähkinät). Mutta en näitäkään ole koskaan täysin säännöllisesti syönyt vaikka positiiviset vaikutukset olenkin huomannut. Ehkä se, että en ole ollut täysin varma siitä onko syy ollut oikeasti näissä ravintolisissä vai jossain muussa, on ollut syy siihen, miksi ne eivät ole pysynyeet säännöllisinä.

"Tää nainen on yks mun elämän timanteista."

"Tää nainen on yks mun elämän timanteista."

Reilu vuosi sitten päätin lopulta lähteä kokeilemaan näitä fitskuja eli FitLinen optimaalisettiä. Kyse on siis luonnollisesta ravintolisästä, josta löytyy kaikki tarvitsemamme vitamiinit ja hivenaineet paitsi omegat. Se ehkä niissä vetikin lopulta puoleensa. Yksinkertaisuus ja helppous. Se kun otan tämän setin aamujuoman ja iltajuoman niin en tarvitse muita ravintolisiä. Niin helppoa!

Ja nyt, tiedättekö mitä, en aio enää lopettaa näiden käyttöä. Ensimmäisen kerran elämässäni olen huomannut selkeitä positiivisia vaikutuksia omaan olooni näiden ravintolisien myötä. Ja ne vaikutukset ovat olleet sen verran isoja, että pelkkää lumetta ne eivät ole. Näissä tuotteissa todellakin on hinta-laatu suhde kohdillaan. 

Mitä positiivisia vaikutuksia olen saanut?

Ensimmäinen positiivinen vaikutus FitLine optimaalisetissä oli minulle se, että veden juontini lisääntyi huomaamattani päivän aikana. Kyllä, myös minulla on ollut hankaluuksia juoda vähintään se 2 litraa vettä päivässä. Nämä tuotteet siis ovat jauhemuodossa, jotka sekoitetaan veteen.

Toinen positiivinen vaikutus oli se, että ne toivat arkeeni rutiinia. Kun aloitin tuotteiden käytön olin juuri muuttanut Ilmajoelle parisuhteeni päätyttyä ja arjen rutiinit olivat siksi vielä vähän hukassa. Edelleen on ihanaa aloittaa aamu isolla aamudrinksulla, jolla saan käynnistettyä ruuansulatukseni ja aineenvaihduntani yöunien jäljiltä. Illalla ennen nukkumaan menoa rentouttava iltajuoma taas laittaa päivän mukavasti pakettiin.

Paljon muutakin positiivista nämä tuotteet ovat saaneet aikaan elämässäni. Muun muassa kahden ensimmäisen viikon jälkeen huomasin nukkuvani paremmin, kolmen kuukauden käytön jälkeen huomasin vatsan toimintani tasaantuneet ja viimeisimmällä leirillä syksyllä huomasin kehoni palautuvat huomattavasti paremmin kovista treeneistä kuin vaikka vuosi aikaisemmin.

Oma tuotekokemukseni oli niin hyvä, että lähdin myös työskentelemään näiden tuotteiden parissa. Nämä tuotteet ovat avanneet ovia, joita en ennen tiennyt edes olevan olemassa. Ovia, kohti unelmia.

Iloa ja energiaa päivääsi!

<3: Heidi