#SOMEVAPAA - 5 vinkkiä miten vähentää sosiaalisen median käyttöä

#SOMEVAPAA - 5 vinkkiä miten vähentää sosiaalisen median käyttöä

Onko sulla joskus sellainen olo, että aikaa ei ole riittävästi? Löytyykö sulta aikaa sulle tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville, urheilulle, terveelliselle syömiselle, kehonhuollolle, nukkumiselle tai ylipäätään sun omalle elämälle ja sun omille unelmille ja tavoitteille? Ehditkö olla läsnä sun elämässä tässä hetkessä?

Etsintäkuulutus

Etsintäkuulutus

Moi! Nyt on kiva juttu! Etsin itselleni nimittäin työkavereita ja yhteistyökumppaneita. Jos olet etsimässä elämääsi  juuri nyt jotain positiivista, innostavaa ja uusia mahdollisuuksia, niin tämä voi olla se. Etsin kavereita, joiden kanssa voisin tehdä töitä yhdessä, tiiminä. Ja toivottavasti ajan kuluessa meistä voisi tulla myös hyviä ystäviä. 

Hemmotteleva kuumakivihieronta

Hemmotteleva kuumakivihieronta

Arvaappa mitä? Minä olen aloittanut tekemään kuumakivihierontoja. Jännittävää! Joulukuussa tein ensimmäiset harjoitushoidot muutamalle ystävälleni ja tässä kuussa olen ottanut jo ihan ‘oikeita’ asiakkaitakin. On tämä elämä vain ihmeellistä ja jännittävää, kun löytää tällaisen jutun elämäänsä, jota ei osannut edes kuvitella.

Miten päästä irti negatiivisista ajatuksista?

Miten päästä irti negatiivisista ajatuksista?

Löysin aikakausilehtieni kätköistä lehden, jota en ollut vielä lukenut, jostain kumman syystä. Olen sitä nyt lukenut reilun viikon ajan joka aamu vähän. Viime viikolla luin lehdestä jutun positiivisuudesta ja täytyy myöntää, että olipas oivalluttavaa! Tässä artikkelissa käsiteltiin sitä, miten meillä on tietynaisia tapoja ajatella negatiivisesti. Vaikka itse koenkin ajattelevani nykyään hyvin positiivisesti jo lähes automaattisesti, silti minäkin joudun välillä ihan tietoisesti valitsemaan annanko negatiivisen ajatuspolun jatkaa matkaansa vai pysäytänkö sen vaihdan näkökulman positiiviseksi.