Valmennusfilosofiani

Valmennusfilosofiani

Itseni jatkuva kehittäminen on itselleni todella korkealla arvoasteikossani. Haluan oppia uutta, opetella ihan turha taito siksi että se on hauskaa, kehittyä ihmisenä paremmaksi versioksi itsestäni ja tottakai myös kehittää omaa ammatillista osaamistani. Kohta vuoden verran olen nyt opiskellut valmentajan ammattitutkintoa (VAT) Vuokatin urheiluopistolla keskittyen mastersuintiin sekä triathloniin.

Miksi ja miten treenata peruskestävyyttä?

Miksi ja miten treenata peruskestävyyttä?

Mitä tarkoittaa peruskuntoharjoittelu? Mikä merkitys sillä on meidän hyvinvoinnille ja miten ja kuinka paljon sitä pitää harjoitella?

Peruskuntoharjoittelu, eli peruskestävyysharjoittelu, tarkoittaa aerobisen aineenvaihdunnan kehittämistä. PK-harjoittelulla siis kehitetään meidän elimistön kykyä käyttää happea ja rasvaa tehokkaasti energianlähteenä.

#SOMEVAPAA - 5 vinkkiä miten vähentää sosiaalisen median käyttöä

#SOMEVAPAA - 5 vinkkiä miten vähentää sosiaalisen median käyttöä

Onko sulla joskus sellainen olo, että aikaa ei ole riittävästi? Löytyykö sulta aikaa sulle tärkeille asioille kuten perheelle, ystäville, urheilulle, terveelliselle syömiselle, kehonhuollolle, nukkumiselle tai ylipäätään sun omalle elämälle ja sun omille unelmille ja tavoitteille? Ehditkö olla läsnä sun elämässä tässä hetkessä?

Etsintäkuulutus

Etsintäkuulutus

Moi! Nyt on kiva juttu! Etsin itselleni nimittäin työkavereita ja yhteistyökumppaneita. Jos olet etsimässä elämääsi  juuri nyt jotain positiivista, innostavaa ja uusia mahdollisuuksia, niin tämä voi olla se. Etsin kavereita, joiden kanssa voisin tehdä töitä yhdessä, tiiminä. Ja toivottavasti ajan kuluessa meistä voisi tulla myös hyviä ystäviä.