Nina Ristimäki - Talonhenki Oy/ toimistusjohtaja

Itselläni on työelämässä tilanne, jossa tarvitsin ulkopuolista ohjausta itseni johtamisessa muutoksessa. Tiesin, että tulisin jatkamaan opitulla tavalla ja vanhoilla rutiineilla, laput silmillä, ellen nyt havahtuisi omille sokeille pisteille ja johtaisi itseäni toimimaan toisin. Teoriassa siis tiesin mitä tulisi tehdä ja mitä kohti pitäisi mennä, mutta käytännössä omien toimintamallien muuttaminen ei aina olekaan niin helppoa.

Sain Heidin valmentamaan itseäni muutoksessa ja voin lämpimästi suositella häntä vastaaviin työelämän aikakausiin tueksi itsensä johtamiseen. Heidi osaa taitavasti kuunnella ja poimia ne ydinongelmat sekä heittää näitä omia sanomisiaan takaisin, jolloin niihin itsekin havahtuu ja syntyy oivalluksia. Samoissa asioissa voisi olla viisas itse neuvomaan muita, mutta omalla kohdalla näille on sokea tai pitää yllä opittuja uskomuksia. Ulkopuolisen näkemys auttaa jäsentämään omia ajatuksia ja näkemään selvemmin. Tiesinkin, että olen itse itseni pahin vihollinen. Olipa hienoa saada Heidi mukaan matkalle oman itsensä kanssa työskentelyyn. Matka jatkuu, mutta suunta on nyt otettu ja se suunta on hyvä. Kiitos!


Mikko Puttonen, Seinäjoki

Huomasin kerran tutun suosittelevan uintivalmentajaa Facebookissa. Tuolloin uinti oli minulle säännöllinen tapa liikkua, mutta se oli käydä turhan yksitoikkoiseksi. Olin myös pitkään halunnut testata ohjattua uintitekniikan kehittämistä. Jo muutaman valmennuksen jäljiltä totesin, että haluan jatkaa säännöllisen ohjauksen parissa. Nyt Heidi on valmentanut minua kahdesti kuussa kohta reilun vuoden. Lisäksi minulla on oma uintiohjelma, jota hän on päivittänyt aktiivisesti kehitykseni ja tarpeideni mukaan. Vaihtuva ohjelma sekä säännöllinen palaute, kannustaminen ja yksilöllinen ohjaaminen ovat kehittäneet uintiani tuntuvasti, mutta ennen kaikkea tuoneet uuden innon uinti harrastukseeni. Lisäksi valmennussuhde on välitön ja rennon asiallinen. Heidi osaa puristaa minusta tehoja niin että ilo säilyy kuitenkin tekemisessä!


ELLA, VAASA

Alunperin tarkoituksenani oli vain oppia vähän parempi uintitekniikka, jotta uinti toimisi itselleni palauttavana harjoituksena aktiivisina lepopäivinä. Heidin loistavan valmennuksen ansiosta olen kuitenkin saanut uinnista itselleni ihan uuden harrastuksen! En voisi olla tyytyväisempi siihen, mitä ollaan saatu aikaan viiden ohjauskerran aikana! Kiitos!


TERO MÄKELÄ, SEINÄJOKI

Olen koko ikäni harrastanut kilpauirheilua SM- tasolla (yleisurheilussa / kamppailulajeissa) eli harjoiteltu ja liikuttu on aina paljon. Mutta n. 7 vuotta sitten tapahtuneen tapaturman johdosta toiseen polveen tuli paha nivelrikko, jonka takia liikkuminen jäi joksikin aikaa vähemmälle. Kuntotusmielessä aloin käymään uimassa ja innostuin siitä. Kolmisen vuotta menin omilla opeilla ja luulin että jotain osaankin, kunnes menin Viikinkisaaren ympäri -uintitapahtumaan Tampereen Pyhäjärvelle. Tapahtumassa uintia avovedessä tuli 2,1 km. Noh, olin kisan viimeinen pitkälti yli tunnin ajalla. Siitähän kilpailijasielu nosti päätään ja aloin miettimään miten parannan sijoitustani ja aikaa. Juttelin tuttuni kanssa, joka ehdotti uintivalmentajaa ja suositteli Savioja Heidiä. Heti ensimmäisistä treeneistä asti uinnista on tullut kuin uusi laji. Tekniikka on parantunut huimasti ja Heidin tekemillä ohjelmilla harjoittelu on pysynyt mielekkäänä. Heidin opetustapa on innostava ja hyvillä mielikuvilla höystetty. Joka harjoituksessa pääsee oivaltamaan uusia asioita omasta uinnista. Uintiohjelmat ovat monipuolisia ja sopivan haastavia. Suosittelen. Niin ja ensi kesänä aion uida Viikinkisaaren ympäri alle tunnin!


MARIA, VAASA

Laadukasta uintiopetusta. Vihdoinkin löytyi sellainen uintivalmentaja jonka avulla pääsee kohti parempaa tekniikkaa ja omia tavoitteita vuodelle 2018. Plussaa myös iloisesta asenteesta ja loistavasta energiasta!

 

Lisää asiakaskokemuksia pääset lukemaan täältä.